2777
2789
عنوان

عذر خواهی از مادرشوهر

357 بازدید | 34 پست

سلام وقتتون بخیر من چند روز پیش رفتم خونه مادرشوهرم اینا که تازه از شهرستان برگشته بودن همینطوری صحبت می‌کردیم که ایشون خیلی تند باهامون رفتار کردن منم خیلی ناراحت شدم نتونستم خودمو کنترل کنم یه سری حرفا زدم و اومدم بیرون الان شوهرمو پامو کرده تو یه کفش ک عذر خواهی کنم به نظرتون فردا ک تماس گرفتم چجوری عذرخواهی کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو شما جوری برخورد کردی که من ناراحت شدم و اونجوری برخورد کردم حالا من بخاطر احترام به بزرگتر از شما عذر خواهی میکنم ولی هنوز ناراحتم از شما 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
اصلا اشتباه شونم قبول نمیکنن که حتی همسرمم کلا سمت اوناست

تمام شوهرهایی ک من دیدم اینجوری بودن یعنی فیلم بگیزی از رفتار خانوادشون ببری براش باز میگه نه تو اشتباه میکنی اونجور ک تو فکر میکنی و میگی نیست خدا لعنت کنه کسیکه منطقی نیست...درضمن اینم بدون تو بری ب خانواده شوهر کلیه اهدا کنی ازت تشکر نمیکنن میگن اونکه اومد امپولمو زد زن خوبی بود تو خوب نیستی کلا اصل بر اینه ک عروس بده

هیچی مستقیما عذر خواهی کن بزرگ‌تر هستن و احترامشون واجب و البته در جایگاه مادر

از نظر من احترام باید ب کسی بذاری ک لایقشه ن صرفا چون چند سال زودتر از ما بدنیا اومده و موهاش سفیده وظیفه ما احترامه ....این اسکل های اطرافمونم فردا پیر میشن دیگه یعنی لایق احترامن؟؟

تمام شوهرهایی ک من دیدم اینجوری بودن یعنی فیلم بگیزی از رفتار خانوادشون ببری براش باز میگه نه تو اشت ...

اصلا کلا قضیه همینه همسر من دوران نامزدی اصلا خونه خودشون نمی‌رفت ینی پیش ما بود تو اون تایمم یه خونه خرید که کم و کسر و قرص اینا شو خانواده من کمک کردن بعد مادرشوهرش اونشب می‌گفت که آره تو اختیارتو دادی دست بقیه( مادر پدر من) من تا الان یک دفعه ام خونه شما رو ندیدم با لحن تند و بدی ام می‌گفت منم گفتم اون تایم که ما نیاز داشتیم نیست خیلی کمک مالی کردید که الان سراغ خونه رو میگیرید اون تایم نبودید الآنم نباشید سر همین با اینکه توهین نکردم و همسرم بارها تو روی خانوادم فحشای خیلی بدی بهشون داده بکن میگه تو حق نداشتید دخالت کنی

اصلا کلا قضیه همینه همسر من دوران نامزدی اصلا خونه خودشون نمی‌رفت ینی پیش ما بود تو اون تایمم یه خون ...

ببین چرا انقد صمیمی میشی با خانواده شوهرت ک سمی هستن ...بحث نکن اصلا و تو بحثاشونم شرکت نکن اون تایمی ک خونه مادرشوهرتی ...اونا از خداشونه فتنه و دعوا بندازن با عروس لج کنن تو باید زرنگ باشی اهمبت ندی و هم کلامشون نشی ...واقعا سطح خودتو پایین اوردی با بحث کردن باهاش