2777
2789
عنوان

مامثل کره ای ها زندگی میکنیم

983 بازدید | 55 پست

😊😊😊😆😆😆اون سری یه خانوم ایرانی که تو کره زندگی میکردتواینستا میگفت کره ایا بعدبچهدارشدن زن وشوهراتاقشونو جدامیکنن ومادر وبچه تو اتاق وپدر تو یه اتاق دیگه میخوابه چون میخوان خواب بهتری داشته باشن ...شوهرمنم از وقتی دخترم دنیا اکمد اتاقشو جدا کرده تا الانشم همینه😂😂اینوشنیدم امیدوارشدم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوریم بچه وابستگی پیدا میکنه و سخت تر میتونه مستقل شدنو یاد بگیره

آره دیگه ولی دخترمن چون خیلی مریض میشد وتب های وحشتناک میکرد وقتی تو خواب تب میکرد ناله میکرد میفهمیدم براهمون اتاقشو از اول جدا نکردم پارسال خودش یه مدت تنها خوابیدولی بازم من نگران میشدم یا هی مریض میشد باز برگشتیم به همین روال

مردا فقط به فکر اینن خودشون آرامش داشته باشن انگار مثلا مادر بچه آدم نیست...🫤

دقیقااااا شوهرمن انگار من بچه رو دنیا آوردم فقط برای منه 😑😑انگار نه انگار باباش هم یه وظایفی داره

دقیقااااا شوهرمن انگار من بچه رو دنیا آوردم فقط برای منه 😑😑انگار نه انگار باباش هم یه وظایفی داره

آخه من نمیفهمم وقتی انقد بی مسئولیتن زن و بچه برای چیشونه؟؟ واقعا لیاقت همسر و بچه خوب ندارن

انگار شما هم خیلی مشکل نداری با این قضیه

قبلا چرا ....چه شبا که با گریه نخوابیدم خیلی تلاش کردم برای بهتر شدن اوضاع ولی دیگه الان انگار برام عادی شده سعی کردم برام مهم نباشه چون این وسط خودم داشتم اذیت میشدم وله میشدم اون عین خیالش نبود ونیس