2777
2789
عنوان

امروز رفتم مدرسه😶

133 بازدید | 10 پست

چهره های همه رو می‌دیدم چقدر خوشحال بودن که دوستاشونو دیدن خودشونو چقدر مرتب کرده بودن چقدر خونواده های خوب و روشن فکر یا پارتنر های خوبی دارن

اما من..

یه چهره افسرده ، متنفر از حرف زدن با کسی ، خونواده داغون ، وضعیتم داغون ، فروپاشی روانی ، اضطراب اجتماعی ، همش در حال لرزش ، دروغگو ، سندروم استاندال دارم و وسواس فکری و اختلال تجزیه هویت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولشون کن

تو متفاوتی . متفاوت باش

پرسپولیس عشقم ❤️ سالهاست که بهت عشق می ورزم . از همون هفت سال پیش که پنجره هات بسته بود و با برانکو رفتی نیمه نهایی آسیا ، تا الان که حتی حاضر نیستند برات خرج کنن و یک مشت انسان مفت خور پشت مدیریت نشستن! فرقی ندارن وضعیت چی باشه ، من تورو میپرستم و پات میمونم ، تازمانی که خودم به میدون برم و برات بجنگم.چه با لباس هوادار ، چه با پیرهن جنگنده ❤️ تا ابد پاتم ، هیچ عشقی مثل تو نمیشه ! 

آدم خوبه متفاوت باشه اما تفاوت خوبی با بقیه داشته باشه نه اینجوری

هی ... چیبگم :) 

پرسپولیس عشقم ❤️ سالهاست که بهت عشق می ورزم . از همون هفت سال پیش که پنجره هات بسته بود و با برانکو رفتی نیمه نهایی آسیا ، تا الان که حتی حاضر نیستند برات خرج کنن و یک مشت انسان مفت خور پشت مدیریت نشستن! فرقی ندارن وضعیت چی باشه ، من تورو میپرستم و پات میمونم ، تازمانی که خودم به میدون برم و برات بجنگم.چه با لباس هوادار ، چه با پیرهن جنگنده ❤️ تا ابد پاتم ، هیچ عشقی مثل تو نمیشه !