2777
2789

من احساس میکنم خیلی زیاد خرج میکنم بعضی وقتا خودم واقعا ازین بابت نارحت میشم 

شوهرم همیشه بدون این که بهش بگم برام پول می‌فرسته هر وقتم پول نقد بدن  بهش میاره میده به من خیلی وقتا هم بابام برام پول می‌فرسته ولی اصلا نمی‌تونم مدیریت کنم هرچی بیاد دستم خرج میکنم تروخدا راهکار بدین بلکه بتونم یکم پس‌انداز کنم 

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بلد بودم که حال روزم این نبود 

خدایی درآمدم خیلی خوبه ولی همیشه هشتم گرو هشتادمه

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

چیا میخری؟من دلم خیلی چیزها میخواد پولش نیست

خیلی وقتا چیزای که زیاد ضروری نیستن میخرم ازین حرسم میگیره

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

اگ اندازه ای هست ک بتونی طلابخری حتی سوت خیلی خوبه یا توی کارت دیگت ی مقدارکم واریزکنی ازاون خرج کنی همه روتو ی حسابت نزار بمونه ک خرج بشه یابکسی ک اعتماد داری بده برات نگه داره ک وسوسه نشی خرج اضافه کنی

من حقوقم رو ۶۰ درصدش رو پس انداز میکنم اون چهل درصد رو یا لباس و وسایل مورد نیازمو میخرم و قبضی وای فایی خوراکی ای چیزی میخرم پول بنزین و تعمیر و سرویس ماشینو اکثر مواقع شوهرم میده 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

اگه بلد بودم که حال روزم این نبود خدایی درآمدم خیلی خوبه ولی همیشه هشتم گرو هشتادمه

بخدا منم بعضی وقتا پول کرایه تاکسی برام نمیمونه

سوال همیشگی من قبل از خرید:

آیا واقعا بهش نیاز داری و زندگیت لنگ مونده؟

بله: اوکی بخر

خیر: پس بیخیال

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.