2777
2789
عنوان

چطوری خرج و مخارجتون رو مدیریت میکنین ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا منم بعضی وقتا پول کرایه تاکسی برام نمیمونه

به من عابر بانک نمیدن مجبورم با عابر بانک خانمم کار کنم اونم اینترنتی خرید میکنه و تند تند برام پیام برداشت میاد 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

یه هدف مثلا خریدن وسایل خونه یا یه مسافرت در نظر بگیر.یه کارت دیگه باز کن اول هر ماه و هروقت که پول ...

اتفاقا یه کارت دیگم گرفتم هرازگاهی یه مقدار میریزم ولی به اونم رحم نمیکنم😑

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

اگه بلد بودم که حال روزم این نبود خدایی درآمدم خیلی خوبه ولی همیشه هشتم گرو هشتادمه

واقعا؟ چرااخه؟ اتفاقا خیلی اطرافیانم متل توهستن همیشه باخودم میگم اگ من جاشون بودم خیلی خوب پس اندازمیکردم ولیکن ماچیزی نمیمونه ک پس اندازکنیم درامدکمه وکلی خرج داروهامه

اگ اندازه ای هست ک بتونی طلابخری حتی سوت خیلی خوبه یا توی کارت دیگت ی مقدارکم واریزکنی ازاون خرج کنی ...

خیلی ممنونم سعی میکنم انشالله موفق میشم😁

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

من حقوقم رو ۶۰ درصدش رو پس انداز میکنم اون چهل درصد رو یا لباس و وسایل مورد نیازمو میخرم و قبضی وای ...

من حتی اینترت و شارژم م با شوهرمه فقط خیلی چیزای الکی میخرم

من حتی اینترت و شارژم م با شوهرمه فقط خیلی چیزای الکی میخرم

بنظرم خودت پول دربیاری کمتر ولخرجی میکنی

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

حالا من یک عدد بی خرج ☹️☹️☹️ دست خودم نیس ولخرج نیستم بدم میاد از خودم

اینکه خیلی خوبه

واقعا؟ چرااخه؟ اتفاقا خیلی اطرافیانم متل توهستن همیشه باخودم میگم اگ من جاشون بودم خیلی خوب پس انداز ...

آبجی فکر میکنی 

هرچقدر درآمدتون بیشتر بشه خرج و مخارج بیشتر میشه

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂