شاید هم پدرشون داره و اون جوون ۲۶ ساله چشمم دنبال دارایی اون پدره 😏
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
نه منظور اینه که لقمه اندازه دهن بردارین کشی که تو خونه باباش نون نخورده انتظار نداشته باشه شوهرش می ...
اره خب اون پرتوقعییه ولی دیگه عادی ترین چیزارو باید داشت
اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍 به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربهای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕
والا پیرپسر سی و چندساله شونم بی عرضه هستن!!!طرف چهل سالش شده هنوز داره از قناعت و صرفه جویی حرف میزنه،آخه بگیم اصلا از بیست و چهار شروع کرده،۱۶سال داشتی چیکار میکردی که هنوز دم از نداری میزنی
ولی میدونی بعضیا هم مخن زرنگن طرف دهه هشتادی بود یا وضعی بهم زده بود پسرم بود باباش برعکس خودش بود
۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂