2777
2789
من پسرم ولی حق میدم همه میخوان زندگی راحتی داشته باشن

کاش همه مامانا مثل مامان تو پسر تربیت میکردن

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین قشنگ بود مثلا پسر بی پول نره دست بزاره رو کسی که باباش داره

دقیقا

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
سی و چند ساله پیره ؟!! اونوقت همین شماهایید دخترارو ترغیب میکنید ۳۵ به بالا موقع ازدواجه ! ازین ورم ...

بله عزیزم،برای پسر ناپسند هست که سی و چند سالگی مجرد و بی پول باشه

چون پسر هم راحتتر می‌تونه کار پیدا کنه و هرجور کاری و هر مدل محیطی رو می‌تونه برای کار امتحان کنه پس می‌تونه مثلاً تا سی و پنج سالگی شغل و درآمد و حداقل یه خونه چهل متری وسط شهر داشته باشه،کما اینکه خیلی از دخترا تا حدود سی سالگی با وجود تمام محدودیت ها تو این زمونه می‌تونه خونه بخرن،هرچند کوچیک.

دوم اینکه پسر کنش‌گر ازدواج هست، می‌تونه اونقدر خواستگاری بره تا انتخاب کنه، پسری که قصدش ازدواج باشه حداکثر تا شیش ماه طول می‌کشه که دختر مدنظرش رو پیدا کنه، مگر اینکه شرایط استثنایی یا حادی داشته باشه

مثل دختر نیست که ممکنه سالهای سال یه پیشنهاد هم نداشته باشه