2777
2789
عنوان

دلم میخواد خانواده شوهرم رو نبینم

141 بازدید | 19 پست

کاش میشد

دیروز مهمونی دعوت بودیم خواهراش برگشتن میگن فلان دکتر رو رفتی؟ حتما بری شاید این بتونه درمانت کنه 

بعد هر هر می‌خندیدن

من ۳ ساله ازدواج کردم ۲ سال اول به خاطر مشغله کاری بچه نخواستم یک ساله اقدامم ولی بچه دار نشدم حالا هر وقت این خواهرانش میبینم آدرس دکتر میدن فکر نمیکنن خودم کم دکتر نرفتم

جاریم میگه تا خدا نخواد نمیشه اذیتش نکنید 

یکبار با همسرم دعوام شد خونه بابام بودم مادرش از فرصت استفاده کرده بود از یک فامیل دور شنیدم با خواهر شوهرم رفتن زن ببینند برای شوهرم

اهل نفرین نیستم و مرگ کسی رو نمی‌خوام ولی کاش میشد نبینمشون کاش میشد کلا برم یک جای دور💔😭🙂‍↕️

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قدر بدبخت و عقب افتاده ان

بلانسبت عقب مونده ها اونا باز بهترین از اینا 

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

عین من دعوامون شد قبول نکردم مهر ببخشم ننش و باباش در حال خواستگاری از این و اون بودن

نمی‌دونم به کارشون بخندم با گریه😂😭

اصلا چرا در جریان قرار بگیرن ک شما تو اقدامی؟!!! 

من تو ساختمون باهاشون بودم. 4 سال بعد از عروسی بچه دار شدم. تو این مدت چندباری مادرشوهرم گفت ک مثلا پدرشوهرم گفته اکر مشکل دارن برن دکتر، یا هی میگفت بچه بیارین، اما من اصلااااا هیچ واکنشی نداشتم حتی نمیگفتم ک نمیخوایم،  بی محلی میکردم، ساکت میشدن،  

ای وی اف انقدرم بچه هاشون خوشگل و باهوش میشن به هیچکسم نگو میتونی حتی جنسیت بچتم مشخص کنی

این خانواده لیاقت نوه داشتن ندارن

نمی‌دونم به کارشون بخندم با گریه😂😭

دل آدم میشکنه اما خب اون زمانا گذشت برای من اما نمی بخشمشون هیچ وقت نه شوهرم نه مادرش که مرده دستش کوتاهه از این دنیا نه پدرش نه برادرش که خانوادمو اذیت کرد...

منم از خواهرشوهرام متنفرم؛اصلا در سطحم نیستن؛کلا نفهمن هیچی نمیفهمن؛ همین فقط بلدن بزان و بشورن و بس ...

نه بابا میفهمن در برابر زن برادرشون خودشون میزنن به نفهمی

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
اصلا چرا در جریان قرار بگیرن ک شما تو اقدامی؟!!! من تو ساختمون باهاشون بودم. 4 سال بعد از عروسی بچه ...

۱ ماه بعد عروسی بچه خواهر شوهرم به دنیا رفتم دیدن شون گفت نوبت تو ماه دیگه خبری بارداریت بدی

اونا حتی نگاه نکردن ببین کی عروس شدم از همون شب عروسی گفتن بچه ۳ ساله آزار دادن بابت بچه