2777
2789
عنوان

دلم میخواد خانواده شوهرم رو نبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 19 پست
نه بابا میفهمن در برابر زن برادرشون خودشون میزنن به نفهمی

ببین مثلا نمیتونم چطور بگم؛مثلا خودشون دیپلم هم ندارن؛بعد من تحصیل کرده ام نمیتونم عین اونا این قدر ببخشید خر باشم؛کلا در جریان مسائل روز هستم؛بعد اونا توی جنگ هی  شوهرمنو پر میکردن مینداختن سرم که خیلی اخبار میخونه اعصاب تو رو خرد میکنه!!آخه خاک برسرهای نفهم؛من عین شماها نیستم ؛من اصلا رشته تحصیلیم راجع به همین چیزهاست.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
ببین مثلا نمیتونم چطور بگم؛مثلا خودشون دیپلم هم ندارن؛بعد من تحصیل کرده ام نمیتونم عین اونا این قدر ...

😂😂😂😂😂 بیکارن ولشون کن بهشون اهمیت نده.شعور آدمها در یک اندازه نیست.من خواهرشوهر هیچوقت اسممو نمیگه همیشه بهم میگه این چن بار برخورد کردم.از قصد میکنه با جنگیدن بدتر میکنن

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی روش بهت میگم انجام بده، میزان رضایت ازش بالا بوده ک باردار شدن،  در ماه 3 روز انداره ی عدس زاج حرارت بده بعد پودر کن با ی قاشق عسل و ی قاشق روغن زیتون مخلوط کن و با اپلیکاتور داخل واژن تزریق کن، این کار تا 3 ماه هر ماه مدت 3 روز انجام بده. باعث تقویت و پاکسازی رحم میشه،

انشاءالله شما هم به خواسته برسی، من همینو میدونم گفتم بگم بلکه بکارت اومد

اخ اخ مادرشوهر منم چند سال اول بهم گفت این

بازی روانی راه میندازن شرکت کنی اعصاب اکانت بهم میریزه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان