2777
2789
عنوان

به نظرتون من پلنگم

987 بازدید | 79 پست

لیزر رفتم برای موهای زائد، دماغم عملی هس و غبغب برداشتم چند سیسی هم ژل فقط زدم به لب بالام 

پلنگ حساب میشم یا نه؟ البته ناخن نمیکارم و مژه هم نمیکارم و گونه هم نذاشتم و لبامم ژل افتضاح و تابلو نیس اردکی نیس ابروهامم نچراله نه تتو داره نه کاشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش عکس بذاری

ب نظرم نیمچه پلنگی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

نه اونی که بیش از حد پستی بلندی و دست انداز داره پلنگ محسوب میشه شما طبیعی تری

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نه باباما اندازه ایممنم لیزر . عمل بینی و کامپوزیتو ژلیش ناخونو میکروی ابرو انجام دادم ولی سادم

عزیزم پس من چی ام که الان حتی یه ریمل هم ندارم..... 

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده