2777
2789

هفته بیست بودم و بچم کاملا لقد میزد و سونوهم رفتم گفت کوچولوت همه چیزش خوبه دخملم قلبش تا دقیقه اخر می زد ولی متاسفانه کیسه ابم پاره شده بود و اون محکوم بود که دیگه پیش خواهر و بردارش نیاد 

اون محکوم بود وقتی قدم توی این دنیا میزاره پاهای کوچولوش اینقدر کوچولو باشن که نتونن حتی به زمین لقد بزنن و بگن من میخوااااممممم زنده ببمونمممممم 

رقیه جونم دسته گلم مثل فرشته ها پرکشید دوروزه که دیگه پاهای کوچیکشو به شکمم نمیزنه دیگه وقتی دستم‌و میزارم‌روی شکمم تکون نمیخوره که بگه من هستم بچم وقتی زیر پاهای من که زایمان کرده بودم جون می داد من باهاش کلی حرف زدم گفتم نکنه منو فراموش کنی منو بابا خیلی دوستت داشتیم مامان جان ماهمه کارکردیم که تو سالم باشی اما خواست خدا بود سلام منو به حضرت زهرا که اون دنیا مراقبت هست برسون 

رقیه خوشگل من چقدر ناز خوابیده بود قربون قدو بالای فسقلت برم مامان 

خدایا چجوری این بااین درد کنار بیام 

الحمدالله علی کل حال 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوش به حالش 

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

خوشا آنان که در گهواره مردن که بویی از غم دنیا نبردن

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم همیا اینو متاسفانه دارم و آرزوی مرگ میکنم با این اسم. انقد که آدم زجر میشه با این اسم . تو این دوران

میخام عوضش کنم ..

من خودم همیا اینو متاسفانه دارم و آرزوی مرگ میکنم با این اسم. انقد که آدم زجر میشه با این اسم . تو ا ...

همین اسم*

من خودم همیا اینو متاسفانه دارم و آرزوی مرگ میکنم با این اسم. انقد که آدم زجر میشه با این اسم . تو ا ...

چرااین حرفو میزنی گلم داستان اسم  این بچه خیلی طولانیه خیلییییی 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40