2777
2789
عنوان

چراسقط کردم حس میکنم عذادارم خیلی دلم تنگشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 153 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی چه غم انگیز... اما خوش به سعادتش

دخترم مثل فرشته بود چون توی این پنج ماه به اندازه پنجاه سال به منو شوهرم چیزی یاد داد رقیه رو یک‌دفعه اهل بیت بهم بخشیدنش در شهر نجف ونزاشتن‌من دست خالی برگردم کشور خودم و داستان هایی که خیلی. طولانی هستن این بچه اومد تااون دنیا منو باباشو شفاعت کنه

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا میخواستی اسمشو رقیه بذاری😐

بخدا مبموند عذاب میکشید

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

متولد چندی؟ شاید دهه های قدیم عادی بوده

نه ۸۵ هستم ۱۸ سالمه خیلیم دوستش دارم اسمو اصلا ربطیم به اسم نداره ببین همه سختی دارن منم یه زمانی می برم میگم فلانه و بهمان یه زمانیم حالم خوب میشه یه اسم هایی رو دیدم که اصلا خیلی جدیدن ولی بیچاره ها زندگیشون مثل چی هستش همیشه آرزوی مرگ دارن زندگی واسه همه سخته ربطیم به اسم نداره

خدا به دلت صبر بده.  ان شالله خدا با یه بچه دیگه سالم و صالح که خیر آخرت و دنیا رو برات داشته باشه جبرانش کنه! 🩷

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

متاسفم گلم، فقط متوجه نشدم چرا آخرش گفتی الحمدالله؟

چون بچه هام هستن گلم چون خداروشکر میکنم به خاطر مصلحتش ولی فقط دلمممممم تنگهههه وچهرش از جلوی چشمم رد نمیشه 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از کجا میدونی

یه روایت هست که پیامبر به یک نفر که بچه اش فوت شده بود و برای بچه اش گریه و بی تابی میکرد گفت.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

خواستم بگم از اسمش قهر کرده رفته😂

من انقد ازین اسم بدم میاد که دلم میخاد بمیرم ینی میمردم اما با این اسم تو دنیا نبودم

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

دخترم مثل فرشته بود چون توی این پنج ماه به اندازه پنجاه سال به منو شوهرم چیزی یاد داد رقیه رو یک‌دفع ...

عزیزم! 🩷 ان شاالله ذخیره اون دنیات باشه 

منم یه سقط داشتم! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!