2777
2789
عنوان

دخترم دو ماهشه میخوام همین امسال دوقلو پسر آی وی اف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10163 بازدید | 287 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروهای گیاهی محرک تخمک‌گذاری تأثیرشون ثابت شده. هم استانی من 5 قلو باردار شد. اونم بارداری دوم. همه ...

مثلا چه دارویی منظورته؟؟؟ باید برم پیش چه دکتری؟؟؟

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

پسر اونم دوتا خیلی سخته ها مشکلی که پیش نمیاد ولی خب بذار بچه حداقل یک سال و سه ماه داشته باشه بعد اقدام کن که تا به دنیا بیان بشه دو ساله

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

قرص کلومیفن لتروزول میری سونو چک می کنی بعد امپول ازاد سازی می زنی چند تا تخمک ازاد میشه

جدی یعنی لازم نیست قبل از اقدام ب بارداری قرص بخوریم؟؟؟ 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

وااااااچقدر عقده ای بزرگ‌شدن بعضی کاربراچقدر ضد پسرنوالا ما هم برادر داشتیم،دیگه اینجوری نبوده که می ...

کاملا حرفت درسته یعنی اینایی که میگن پسر بده شوهرای خودشونم جزو همونان

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
خدایی این چه حرفیهمن دو تا داداش دارم اندازه یه ارزن برام سود نداشتن که هیچ فقط دردسر بودنالبته براد ...

من سه تا دادش دارم.اگر نبودن الان از گرسنگی مرده بودیم

کلا خواهر نسبت به داداش نمک نشناس هست 

وقیقامنم مث تو ولی همیشه رکیک ترین فحشارو من میخورم وبدترین نفرینارومن میخورم 😂ولی بااینکارشکن باعث ...

عزیزم خودشیرینی چیه به خدا جاریم خودتلخی می کنه 😂🤦‍♀️

به حدی بهشون بی حرمتی می کنه که حساب نداره

مثلا فکر کن از شهرستان بلند میشن  میرن خونه اش تهران، بعد اون تو خونه تنهاشون میذاره میره خونه دوستش شبم خونه نمیاد 😐😐😐

ولی فرداش باز یه جوری تحویلش می گیرن انگار تمام دیشب رو داشته ازشون پذیرایی می کرده 😑😑😑

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

طب سنتی به دوره داروهای گیاهی میدن. بنظرم هم زن و هم مرد باید استفاده کنن. اینستا طب سنتی فرامرزی رو ...

اره دیدم حتی توی فامیل شوهرم خیییییلی از این داروها استفاده کردن خیییییلی هزینه کردن ولی بچشون دوقلو نشد متاسفانه کلا میگن این روش خیییییلی ب گیر نگیر داره 

نمیدونم چرا همتون حمله کردین به این خانم، یکی دلش بچه ی پسر میخواد یکی دختر ،حالا همه با هم شدن دشمن برادر، کوتاه بیاین خانما چکار بنده خدا دارین مگه گفته نصیحتم کنین

سلنوفیل 🌙🌕