2777
2789
عنوان

دخترم دو ماهشه میخوام همین امسال دوقلو پسر آی وی اف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10163 بازدید | 287 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیگم برادر بده .ن خیلیم خوبه..برادر جوون خواهرشه..ولی برادر این حس نسبت به خواهرنداره...بنظرم بعداینکه پسر اوردین یه خواهرم برای دخترتون بیارید...در حقیقت خواهرش میشه همدمم وپشتش

چجوری حامله شدی طبیعی و رژیم یا ای وی اف؟

طبیعی

و ناخواسته

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

واااااا

چقدر عقده ای بزرگ‌شدن بعضی کاربرا

چقدر ضد پسرن

والا ما هم برادر داشتیم،دیگه اینجوری نبوده که میگید

باهم بزرگ‌شدیم خواهر برادری

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بله عزیزم وقتی با فاصله کم بخوای حامله بشی بچه ها یه جنس میشن

ن والا من سر یک سال باردار شدم فرق داشت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

استارتر تصمیم گرفته به هر حال بچه دوم و سوم بیاره لابد توان مالیش رو داره و تو خودش میبینه میتونن داشته باشن

چیکار داریم سخته یا زوده یا برادر داشتن همچینم خوب نیست یا هست 

اسی ۳۷ سالته هر جایی رو که پیدا کردی بهتر بری مشاوره و چکاب اونجا بهتر میتونن راهنماییت کنن  و اگه زود باشه حتما میگن سال بعد برات انجام میدن

چقدر عجیب

خاله دو قلو داشتم

عجیب تر اینکه اولی رو یک سال طول کشید همسرم کلی دارو خورد. خودم چقدر قرص خوردم و آمپول زدم

همشون رو دومی جواب داد😂😂

خاله دو قلو داشتمعجیب تر اینکه اولی رو یک سال طول کشید همسرم کلی دارو خورد. خودم چقدر قرص خوردم و آم ...

دقیقا چقد منی تو منم دوقلو خداخواسته و دوتا پسر دارم جنسیت رو میدونم بعضی شب  فکرای بد میاد برام ووناشکری میکنم بعد به خودم دلداری میدم میگم انشالله دختر باشه پسرام ابجی داشته باشن

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی کاربرا چقد ضد پسرن و استارتر رو نیش و کنایه زدن بهش یه راهنمایی و هم فکری خواست به کجا کشوندن 

این تفکراتتون رو به شوهراتون بگین اه خیلی از پسرا هستن از دخترا باوفا ترن و هوای پدر و مادر و دارن واسه آبجیا شون مثه پدر هستن بر عکسش هم هست بعضیاشون نگاه کنن دلیل بحثاشون همینه که شوهرامون ول کن مامانا یا خوهراشون نیستن و جنگ اعصاب دارن 

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40