2777
2789
عنوان

دخترم دو ماهشه میخوام همین امسال دوقلو پسر آی وی اف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10163 بازدید | 287 پست
خواهر منم ۶ تا داداش داره تازه اونم بزرگتر ولی یکی از یکی بیخودتر و خودپسندتر همشون هم تو ک......ون ...

والا دروغ چرا شوهرمم با خواهراش و داداشش در تماس نیست توقعی هم از داداشام ندارم دیگه هرکس تمام تلاش میکنه فقط زندگی کنه این‌زمونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر پسر نداره صالح باشه بهترین نعمته

قطعاهمینطوره

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

چه بهتری داره دقیقا جفتش خوبه جفتشم عزیزه 😐

عزیزه اما نه دوتا پسر برای خواهر خوب نیستن کلا پسرا بیشتر اذیت میکنن تا دختر 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

والا دروغ چرا شوهرمم با خواهراش و داداشش در تماس نیست توقعی هم از داداشام ندارم دیگه هرکس تمام تلاش ...

اره ما هم توقعی نداریم کلا دوره این حرفا تمومه ولی من خودمم به چشم دیدم ۶ تا داییم چه بلاهایی سر مادرم اوردن و فهمیدم هیچ برادری دلسوز واقعی خواهر نیس این حرفا کشکه

راستش رو بخوای تاپیکت خیلی عصبی م کرد🫤

کاش بگی دلم پسر میخواسته بچه م دختر شده 

آخه یعنی چی میخوام حامی دخترم باشه 😐😐😐

والا اون کسی که همیشه همه ازش حمایت دیدن خواهره 

ی دختر دو ماهه با ی بدنی که تازه زایمان کرده اونم بچه اول

خب به خودت فرصت بده 

بذار اون طفل معصوم ی کم جون بگیره 

دخترت داداش حامی نمیخواد، ی مامان حامی داشته باشه کافیه 🥲

ای کاش تو که انقدر زود میخواستی سزارین نمیکردی طبیعی زایمان میکردی ،در کل ای وی اف پروسه سختیه ،رفت و امدش زیاده ،حالا ان شاالله که خیره

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

عزیزه اما نه دوتا پسر برای خواهر خوب نیستن کلا پسرا بیشتر اذیت میکنن تا دختر

حالا اون دیگه به بهتر بودن و نبودن دختر نیست اسی زیادی پسر دوسته انگار از روزی جنسیت دخترشو فهمیده منتطر بوده بزاد باز پسر حامله شه 😑

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یک سالگی دخترم دوقلو باردار شدم پسر

و 8 ماه هم دنیا اومدن 

اگه صبر ایوب داری

جون بسیار این کا رو بکن

4 سال بی خوابی کشیدم وحشتناک

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
حالا اون دیگه به بهتر بودن و نبودن دختر نیست اسی زیادی پسر دوسته انگار از روزی جنسیت دخترشو فهمیده م ...

بعضیا تقصیری ندارن اطرافیان فشار میارن زن حامله و زائو ام که همه هورموناش بهم ریخته نمیتونه درست فکر کنه