2777
2789
عنوان

دخترم دو ماهشه میخوام همین امسال دوقلو پسر آی وی اف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10163 بازدید | 287 پست
وای چه چیزا من خواهر دارم برادر ندارم و‌برعکس شما خیلی وقتها میگم بهتر که خواهر دارم چون مامانم ۶ تا ...

بعضی مردم یه تخیلاتی راجع به خواهر و برادر نداشته شون دارن آدم فکر می کنه اینا از سرزمین قصه ها اومدن بیرون

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

بیش فعال بودن انگ نیست چون دست خود بچه نیست از مشاور کودک کمک بگیر

بامشاور حرف زدم اون گفت طبیعیه

ولی اطرافیان میگن دیگه هرچقدر میگم بردم پیش روانشناس

گفته اکثریت پسربچه ها طبیعتشون اینجوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی فک کردم میگی دوساله دوماه خیلییییی کوچیکه گناه داره حداقل بذار دوسالش بشه بعد خودت خیلی اذیت میشی ولی بازم تصمیم با خودته من فقط نظرمو گفتم انشالله که هرچی میخوای بشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

پنج تا داداش دارم فکر‌کنم‌اینقدر بی محبت نسبت به هم حتی شماره همم نداشته باشن والا منم شماره شون ندا ...

خواهر منم ۶ تا داداش داره تازه اونم بزرگتر ولی یکی از یکی بیخودتر و خودپسندتر همشون هم تو ک......ون زن و بچه شون هستن سال به سال یاد خواهر نمیکنن 

دختر من دوسال و یک ماهه سخودمم ۳۸ ساله متصمیم به بارداری دارم اما خیلی نگران دخترمم که ختی تو باردار ...

من دومی بعد 5 سال اوردم ولی فکر می کنم اگه یکی دو سال زودتر می اوردم و اختلاف سنی شون سه یا چهار سال بود بهتر بود هم بهتر با هم جور می شدن هم من زودتر از اون ایام بچه کوچیک داری بیرون می امدم! 

چون به هر حال اوردن دومی هم ممکنه یک سال باردار شدنت طول بکشه. زیاد از حد هم بینش فاصله ننداز

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

عزیزم پسر دوست داری بگو پسر می خوام! چرا میگی می خوام پشتیبان دخترم باشن😂😂😂 

نمی خواد به من جواب بدی ولی تو خلوت خودت بشین فکر کن همین شوهرت چقدر پشتیبان خواهراشه 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

خواهر منم ۶ تا داداش داره تازه اونم بزرگتر ولی یکی از یکی بیخودتر و خودپسندتر همشون هم تو ک......ون ...

برادر ک بدرد خواهر نمیخوره باز خواهرا برای هم دلسوز ترن 

اما درکل فکر کنم اسی کلا دنبال پسر دار شدنه

برادر ک بدرد خواهر نمیخوره باز خواهرا برای هم دلسوز ترن اما درکل فکر کنم اسی کلا دنبال پسر دار شدنه

اره از برادر جماعت پست تر نیس همشون هم تا زن میگیرن رنگ‌عوض میکنن ، بله ایشون بیشتر برای دل خودش پسر میخواد خواهر و برادر بهونه کرده

وای چه چیزا من خواهر دارم برادر ندارم و‌برعکس شما خیلی وقتها میگم بهتر که خواهر دارم چون مامانم ۶ تا ...

همیشه باید حامی و تکیه گاه از خدا بخواهیم! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.