کسی رو میشناسین کمتر از یکسال از سزارین قبلیش دوباره باردار بشه اونم دوقلو؟ مشکلی واسش پیش نیومد؟ من داداش ندارم شوهرمم تک پسره خیلی دوس دارم دو تا پسر داشته باشم بعدا حامی و پشتیبان دخترم باشن
خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...
دوستان یسری دختر دوست ی سری پسر دوست.والا من شوهرم میبینم پدرش ی چیز میگه منو فراموش میکنه میچسبه به ...
کلا بنظر من به تربیت کردنه دختر داریم از خیلی پسرای لات یاقی تره یکی از همکلاسیای قدیمی خودم ابرو برا مادر و پدرش نذاشته مادرش پیر شده از دستش این دختر خب به چه درد میخواد بخوره اما عمه یرخودم سه تا پسر داره انقد اروم و با شخصیتن انقدر خوبن حتی تو مرتب کردن خونه به مادرشون کمک میدن نه تنها باعث افتخار پدر و مادرشونن بلکه ما هم میبینیم بهشون افتخار میکنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودم برادر ندارم عزیزم ولی زیاد می بینم جدای از بالا کشیدن ارثهمیشه خواهر و شوهر خواهر را تحقیر می ...
بهترین جا برای شناخت خواهر و برادر سر ارثه عمههای ما جوری سر برادرا رو کلاه گذاشتن البته فایدهای هم نداره اگه بخوام بگم که الان عمم و شوهرش هر دوتا اوضاع جالبی ندارن جدیداًم که عمه دیگم لطف کرد و بالا کشید طوری که شوهرم همیشه یادش میاد مثلاً چه رفتاری با من کرده میگه که تو غصه نخور اون جواب کارشو میده
شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
عزیزم برادر داشتن یا نداشتن هیچ ربطی به فرزند نداره چون کاملا باهم متفاوت هستن وقتی ۲ ماه از سزارین گذشته به فکر دوقلو پسری یعنی افکارت مغشوشه و نمی تونی درست تصمیم بگیری و نمی دونی که رحمت یه شکاف بزرگ برداشته و نازک شده و خطر پارگی و چسپندگی بوجود میاد حالا اونم دوقلو
داروی ای وی اف هم برای رحمی که تازه زاییده سنگینه قصد خودکشی داری؟بببخشید ک رک گفتم