2777
2789
عنوان

دخترم دو ماهشه میخوام همین امسال دوقلو پسر آی وی اف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10162 بازدید | 287 پست
اونجوری که سخت تره دخترم پا بگیره باید همش دنبالش باشم

تو همین الان حامله شی تو یکسالگی دخترت بچه میاد

اون موقع دخترت نوپا هست و خیلی مراقبت میخواد

اگر واقعاااااا هدفت از بچه بخاطر دخترته که باید بگم مراقب دخترت کوچولوت باشی بهتر از اینه که صبر کنی ببینی بعد سالها ایا داداشش حمایتش میکنه یا نه

دوستان یسری دختر دوست ی سری پسر دوست.والا من شوهرم میبینم پدرش ی چیز میگه منو فراموش میکنه میچسبه به ...

کلا بنظر من به تربیت کردنه دختر داریم از خیلی پسرای لات یاقی تره یکی از همکلاسیای قدیمی خودم ابرو برا مادر و پدرش نذاشته مادرش پیر شده از دستش این دختر خب به چه درد میخواد بخوره اما عمه یرخودم سه تا پسر داره انقد اروم و با شخصیتن انقدر خوبن حتی تو مرتب کردن خونه به مادرشون کمک میدن نه تنها باعث افتخار پدر و مادرشونن بلکه ما هم میبینیم بهشون افتخار میکنیم 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شما برادرت همه چیو کشیده بالا جالب اینه تو خانواده ما عمه بوده که ارث کشیده بالا سه تا عمه یکی ...

خودم برادر ندارم  عزیزم ولی زیاد می بینم 

جدای از بالا کشیدن ارث

همیشه خواهر و شوهر خواهر را تحقیر می کنن

و تو سرش می زنن

ولی من هم مواردی خواهر قالتاق دیدم حق برادر را خوردن 

من به عنوان دختر از داداشم که یکسال ازم کوچیکتره متنفرم 

پشتیبان هیچ ، دشمنمه

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

تو همین الان حامله شی تو یکسالگی دخترت بچه میاداون موقع دخترت نوپا هست و خیلی مراقبت میخواداگر واقعا ...

همین.  منتش سر دختر می زارن ولی برای دل خودشون هست

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

خودم برادر ندارم عزیزم ولی زیاد می بینم جدای از بالا کشیدن ارثهمیشه خواهر و شوهر خواهر را تحقیر می ...

بهترین جا برای شناخت خواهر و برادر سر ارثه عمه‌های ما جوری سر برادرا رو کلاه گذاشتن البته فایده‌ای هم نداره اگه بخوام بگم که الان عمم و شوهرش هر دوتا اوضاع جالبی ندارن جدیداًم که عمه دیگم لطف کرد و بالا کشید طوری که شوهرم همیشه یادش میاد مثلاً چه رفتاری با من کرده میگه که تو غصه نخور اون جواب کارشو میده

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

دارم به دخترت فکر می کنم که تو تو خیال خودت داری براش دوتا حامی میاری ولی در واقعیت قراره تبدیل به دوتا گردن کلفت بشن که حقشو هم میخورن

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

عزیزم برادر داشتن یا نداشتن هیچ ربطی به فرزند نداره چون کاملا باهم متفاوت هستن وقتی ۲ ماه از سزارین گذشته به فکر دوقلو پسری یعنی افکارت مغشوشه و نمی تونی درست تصمیم بگیری و نمی دونی که رحمت یه شکاف بزرگ برداشته و نازک شده و خطر پارگی و چسپندگی بوجود میاد حالا اونم دوقلو 

داروی ای وی اف هم برای رحمی که تازه زاییده سنگینه قصد خودکشی داری؟بببخشید ک رک گفتم

اولین بار تو زندگیم هست که دیدم زنی از اینکه جاری نداره ک و ن اش بسوزه

توف تو روحت🤣🤣🤣

اسی تا حالا از این منظر به قضیه نگاه نکرده😂😂

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

همین. منتش سر دختر می زارن ولی برای دل خودشون هست

دختر من دوسال و یک ماهه س

خودمم ۳۸ ساله م

تصمیم به بارداری دارم اما خیلی نگران دخترمم که ختی تو بارداریم بهش کم توجهی بشه چه برسه بعد دنیا اومدن بچه

چون بارداری اولم افتضاح بود خیلی میترسم