2777
2789
عنوان

کثیف تر این آدم هست 🤔💔

278 بازدید | 23 پست

خودت دوتا دختر داشته باشی یکیش نوزاد باشه خب؟؟

بعد بری برا کسی که بارداره جادو کنی که بچش نمونه؟؟

تازه به همه بگی من آدمه خوبیم همه منو دوست دارن 🙂❤️‍🩹من هیچ وقت حلالش نمیکنم امیدوارم چیزی که برای من میخاد برای بچهای خودش اتفاق بیفته..

فک کنین بچم تو شکمم داره تکون میخوره ذوق داره بیاد به دنیا یه شیطان صفت حق زندگی رو ازش بگیره 💔🙂

واگذارشون میکنم به امام حسین که علی اصغرشو جلوش کشتن واگذارش میکنم به امام رضا واگذازشون میکنم به امام زمان واگذازشون میکنم به حضرت فاطمه ...💔

این آدم انقدر لجن هست که حتی میگی اون بچه میره بهشت از حسادت میسوزه:) آخه حرومزاده امیدوارم تو آتیش جهنم بسوزین که میسوزین فک کردن دنیا بی صاحابه 

بچه من خدا داره مگه نه؟؟ نمیزاره اتفاقی براش بیوفته مگه نه؟؟ حواسش به بنده پاکش هست میزاره سالم بیاد به  دنیا ؟؟🥺 

خودت آفریدیش خودتم محافظت میکنی ازش خودت تو شکمم گذاشتی خودتم نگهش میداری خدا بچه من پاکه مظلومه بمیرم براش ❤️‍🩹 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا تو نخواهی برگی نمیوفته از درخت🌱خدایا شکرت بخاطر وجود دخترم💘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازکجافهمیدی دعا اخه عزیزم

میدونه امیدوارم خدا به بدترین شکل ممکن تاوان و تقاص بگیره ازش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا برام سواله خدا در برابر این ادما کجاس؟

یعنی کلی از این ادمای بد ذات کثیف وجود دارن که هیچ کلمه ای نمیتونه اون ذات وحشتناکشونو توصیف کنه ولی هیچوقت ندیدم کارمایی به سرشون بیاد!

همیشه هم زندگی گلو بلبل در عوض هرچقدرم یه ادم خوش قلب تر باشه بدبخت تره..

وای استرس برات سمه!!!بی خیال مگه به حرف اونه حرز بگیر برای خودت صدقه زیاد بده حدیث کسا باطل السحر هس ...

به این آدم میگی برمیگرده به خودت براش مهم نیست انقدر حرومزاده باید باشی از خشم خدا هم نترسی انقد دل خوش به جادو هاش هس فک میکنه همونا از خودش و بچهاش محافظت میکنه لعنت بهش شمرم انقد حرومزاده نبود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا هستن همچین موجوداتی؟سه بار آیت الکرسی رو تا هوالعلی العزیم بخون به شکمت بِدَم فوت نکنیا مثل حر ...

بله هستن بلاخره جهنم باید پر بشه یا نه این آدما داوطلب شدن برا رفتن به اونجا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا برام سواله خدا در برابر این ادما کجاس؟یعنی کلی از این ادمای بد ذات کثیف وجود دارن که هیچ کلمه ...

😭❤️‍🩹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40