2777
2789
عنوان

بچم شیر نمیخوره

71 بازدید | 11 پست

پسرم به شدت وابسته سینم بود اما الان دو روزه یکی از سینه هامو لب نمیزنه🤦🏻‍♀️گریه میکنه میگه شیر.تا بغلش میکنم بدم نمیخوره پامیشه میره.اما شبا از اون یکی سینم شیرمیخوره. قرار بود ماه بعد از شیر بگیرمش البته .۲۱ ماهشه. چیکارکنم بنظرتون؟؟؟ این سینم دو روزه همینطور شیرش مونده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر عزیزم شما که باید از شیر بگیریش دیگه خودش نمیخواد 

شیرت بدوش سفت نشه اگرم میخوای بی دردسر خشک بشه بری پیش ماما یه قرصی هست دوتاییه اونو میده میخوری خشک میشه اسم قرصش یادم نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
فرصت خوبیه بگیرش از شیر من پسرم ۲۰ ماهشه ده روزه گرفتمش

شیرخشک می خورد یا شیر مادر؟ 

میشه بگید چه طوری گرفتید؟ الان بچه من روزی چهار بار می خوره شب و ظهر قبل از خواب و وقتی از خواب بیدار شد 

بچه منم الان بیست ماهشهر

نمی دونم چیکار کنم 

دیگه بگیرش حالا که نمیخوره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شیرخشک می خورد یا شیر مادر؟ میشه بگید چه طوری گرفتید؟ الان بچه من روزی چهار بار می خوره شب و ظهر قبل ...

شیرمادر میخورد هیچی یهو بهش ندادم چسب مشکی زدم رو سینم دید دیگه نخورد بچه اولم همینطور گرفتم 

بهتر عزیزم شما که باید از شیر بگیریش دیگه خودش نمیخواد شیرت بدوش سفت نشه اگرم میخوای بی دردسر خشک بش ...

خواهر اصلا سینم انگار ن انگار شیر داره. فقط یه کوچولو بالاش سفته خیلی کم.‌ الان من چطوری از شیر بگیرمش؟؟ مثلا شب هم ندم دیگه؟بلد نیستم 

خوب بی قراری و گریه نکرد؟

روز که نه سرشو گرم میکنم و خوراکیایی که دوست داره میدم اصلا چسبو دید گفت اوف گفتم اره خودش لباسمو داد پایین و دیگه سراغشو نگرفت شبم ۴ شب بیدارشد گریه کرد بهش آبمیوه دادم تو بغل راه بردم خوابید الان دیگه تا صبح میخوابه 

خواهر اصلا سینم انگار ن انگار شیر داره. فقط یه کوچولو بالاش سفته خیلی کم.‌ الان من چطوری از شیر بگیر ...

نه دیگه کلا شیر نده هر وقت هم بهانه گرفت جاش آب بده یا خوراکی که دوست داری یه چند روز حواسش پرت کنی کلا شیر خوردن یادش میره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲