2777
2789
عنوان

چه جوری به خانواده دختر بگیم موافق نیستیم برا خواستگاری چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 74 پست
چرا الکی وقت دختر و خودشون رو بگیرن؟؟

این برای زمانیه که خانواده دختر پیگیره و یا تفکرش اینه که اگر حضوری اومدن، پس باید بپسندن..

شما حضوری میری..

دوباره هم حرف میزنی..

حالا یا این بار خوشت میاد

یا همچنان نمیاد و حرفت رو میزنی

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

یه قرار دیگه بذارین برای صحبت..مثلا دختر خانوم رو دعوت کنید(بیرون)مجدد با هم بیشتر صحبت کنن..اینجا د ...

مردم بازیچه نیستن

با یه تماس محترمانه میشه نتیجه رو به اطلاع شون رسوند. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نمی‌خوام این قضیه رو بگم فقط می‌خوام پیام بدم تلفنی سختمهو اینکه می‌خوام بگم استخاره گرفتیم خوب ...

دلیل نداره توضیح بدید، فقط بگید گویا قسمت هم نیستیم 

ان شاالله دخترتون خوشبخت بشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
یه قرار دیگه بذارین برای صحبت..مثلا دختر خانوم رو دعوت کنید(بیرون)مجدد با هم بیشتر صحبت کنن..اینجا د ...

من اینکاروکردم ب گا رفتم

تازه اون مدت بیشتر بهم وابسته شده بود بعدم ک نشد همون دلایلم برای منفی شدن را ی ننگ بزرگ دونست و همه جا پخش کرد و عیب بژرگ هم روم گذاشت ب نظرم کش پیدا نکنه بهتره

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

مادرم یاد ندارم حرف بزنهخودم باید پیام بدم بگم استخاره گرفتیم خوب نیومد و قسمت نیستانشاالله دخترتون ...

نهههه حرفای طولانی بدترش میکنه 

بگو انگاری قسمت نیست و انشالله خوشبخت بشه دختر خانومتون 

تمام

بگید راستش انگار بچه ها قسمت همدیگه نیستنخدا انشالله هر دو تا رو با اونی که قسمتشون هست خوشبخت کنهلا ...

خب اگه گفت علتش چیه 

من چی بگم 

نمیشه که رو هوا بگم قسمت نیست

یعنی طرف زود قبول میکنه ؟ 

آخه احساس میکنم این جوری زشتهو اینکه خجالت میکشم 😢یه بهانه بیارم ؟

برای بهانه اوردن زشته و باید خجالت بکشی. 

محترمانه صحبت کن و بالاتر گفتم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اره همون استخاره خوبه

فکر نمیکنن نپسندیدین

میگن‌ خب بد اومده

و اینکه زنگ بزنید بگید

اونایی که میگن دلیلشو نگید خب اینطوری فکرشون هزار جا میره و میفهمن نپسندیدن...بعد اگه دلیلشو پرسیدن چی؟!!

☔️⛈️🌈
منم نمی‌خوام این قضیه رو بگم فقط می‌خوام پیام بدم تلفنی سختمهو اینکه می‌خوام بگم استخاره گرفتیم خوب ...

استخاره خیلی حرف خنده داری

اصلا ضایع هست که دلیل نسپندیدن چیز دیگه ای هست

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

خب اگه گفت علتش چیه من چی بگم نمیشه که رو هوا بگم قسمت نیستیعنی طرف زود قبول میکنه ؟

بله اگر باتجربه باشه قبول میکنه

اگرم پرسید چرا؟ بگو شرایط شون باهم جور نیست