2777
2789
عنوان

چه جوری به خانواده دختر بگیم موافق نیستیم برا خواستگاری چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقای داماد نپسندید حضوری

اصلا اینارو نگید 

چون روحیه دخترا حساسه 

حتما زنگ بزنید نگید دیگه خبر نمیدیم‌چون خیلی زشته 

بگید ایشالا دختر خانم شما خوشبخت بشه  خیلی خوشحال شدم با شما خانواده اتون اشنا شدم  ولی انگار قسمت نبوده  دخترتون یه بخت خوب نصیبش بشه فلان اصلا توضیح ندید برای چی میگید نه

آقای داماد نپسندید حضوری

یه قرار دیگه بذارین برای صحبت..

مثلا دختر خانوم رو دعوت کنید(بیرون)

مجدد با هم بیشتر صحبت کنن..

اینجا دیگه آقای پسر اختلافات رو بیاره وسط..

آخر جلسه هم بگن:

پس فکر میکنم مناسب همدیگه نیستیم..

و بعد هم آرزوی خوشبختی و تمام..

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

اصلا اینارو نگید چون روحیه دخترا حساسه حتما زنگ بزنید نگید دیگه خبر نمیدیم‌چون خیلی زشته بگید ایشالا ...

منم نمی‌خوام این قضیه رو بگم 

فقط می‌خوام پیام بدم تلفنی سختمه

و اینکه می‌خوام بگم استخاره گرفتیم خوب نیومد و موافق وصلت نیستیم 

خوبه این جوری ؟ 

یه قرار دیگه بذارین برای صحبت..مثلا دختر خانوم رو دعوت کنید(بیرون)مجدد با هم بیشتر صحبت کنن..اینجا د ...

چرا مردم رو اصکل یا ازیت کنن خو بگن نمی خوان تو تلفنی یا چت برای چی چند باره کاری کنن 

آقای داماد نپسندید حضوری

بگید عزیزم گویا قسمت نیست با هم فامیل بشیم، از آشنایی با شما خوشحال شدیم و ان شاالله دخترتون بهترینها قسمتش بشه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
چی بگم خب منو راهنمایی کنید

محترمانه زنگ بزنید از پذیرایی و. برخوردشون تشکر کنید. بعد برای دخترشون ارزوی خوشبختی کنید و اصلا دلیلشو نگید. 

هردلیلی بگید باعث. ناراحتی فرد میشه. 

بگید شرایط باهم جور نیست و ان شاالله بهترینا براتون رقم بخوره. 

همینـ

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

آخه احساس میکنم این جوری زشتهو اینکه خجالت میکشم 😢یه بهانه بیارم ؟

عزیزم به نظرم بگو مادر بزرگم خیلی خرافاتیه و استخاره کرده بد اومده این طوری خیلی بهتره 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙