2777
2789
عنوان

چه جوری به خانواده دختر بگیم موافق نیستیم برا خواستگاری چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 74 پست
خب اگه گفت چرا من چی بگم فقط همینو بگم خوبه ؟ یعنی طرف قبول می‌کنه

قاعدتاً نباید علت رو بپرسه، معمولا خانواده دختر علت رو نمی پرسه، 

اگر پرسید بگید برادرم مایل به این ازدواج نیست

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نگو من خاستگار زیاد دارم خوششون نیاد دیگه اصلا رنگ نمی زنن یا پیام هم نمیدن هیچ هیچ انگار اصلا ...

خواستگار درسته نه خاستگار 

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

درسته اینم حرفیه..حقیقتا من به این خاطر این موضوع رو گفتم..چون احتمالا آشنایی سنتی بوده..و ممکنه یسر ...

باشه ولی خیلی مودبی🥺تونی نی سایت هرموقع نظرمخالف میدی ادمو پاره میکنن🥺

منم گناه داشتم خیلی بلا سرم اومد🥺اونم رفت پی یکی دیگهو عشق و حال و خوشبخت شد و منو همه جا انداخت سر زبون مزدم و بازی داد و انگشت نما کرد🥺

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

منم نمی‌خوام این قضیه رو بگم فقط می‌خوام پیام بدم تلفنی سختمهو اینکه می‌خوام بگم استخاره گرفتیم خوب ...

نه واقعا استخاره اینا پیش نکشید ببخشید ولی مدلش دیگه قدیمی شده 

پیام بدید بگید ببخشید خیلی خوشحال شدم از اشنایی با شما ولی قسمت نیست انگار دختر خانم شما خوشبخت بشن ارزویی سلامتی دارم برای شما خانواده محترم همین بفرست خیلی قشنگ تره 

من خودم‌مجردم خواستگار خیلیی دارم وقتی با خانواده های مختلف معاشرت میکنم وقتی جوابا منفی میشه تو ذهن میمونه که خانواده چطور بودن هم از ادب هم شعور طرف

همون پسام محترمانه بدی خوبه

خب اگه گفت علتش چیه من چی بگم نمیشه که رو هوا بگم قسمت نیستیعنی طرف زود قبول میکنه ؟

معمولا معنی قسمت نیست رو طرف مقابل متوجه میشه که یعنی نپسندیدید یا مخالف هستید و محترمانه دارید مطرح می کنید

ولی اگر احیانا سوال کردن بگید جوون ها طرز فکر و معیارهای خودشون رو دارن و این اصلا خدای نکرده جسارت به دختر شما نیست

در این جور مواقع که طرف هم توی خونه ش رفتار محترمانه داشته دور از ادب هست که روی طرف عیبی بذارید یا مثلا بگید اختلاف طبقاتی. چون ممکنه به گوش یکی دیگه هم برسه و روی خواستگاران دختر تاثیر داشته باشه

به هر حال یه جلسه اشنایی بوده و ممکن هست به هر دلیل یکی از طرفین نخواد ادامه بده. مهم رفتار محترمانه و مودبانه هست

برای همین میگن اول دختر و پسر خودشون بیرون همدیگه رو ببینن که اگر خوششون اومد خانواده ها بقیه کار رو پیش ببرن

یه قرار دیگه بذارین برای صحبت..مثلا دختر خانوم رو دعوت کنید(بیرون)مجدد با هم بیشتر صحبت کنن..اینجا د ...

نه اینکار درست نیست 

شاید دختره خوشش اومده باشه اینجوری فکر میکنه اون طرف هم خوشش اومده که داره جلسات رو ادامه میده 

وقتی نپسندیده دیگه دلیلی نداره ادامه بدن 

هیچی نگو من خاستگار زیاد دارم خوششون نیاد دیگه اصلا رنگ نمی زنن یا پیام هم نمیدن هیچ هیچ انگار اصلا ...

واسه منم اینجوری پیش اومده که به خاستگاری نرسیده

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

واسه من خواستگار اومده بود آشنا بودن مادر و خواهرش اومده بودن

بهمون گفتن یک هفته دیگه خبر بدین با داماد بیایم خواستگاری رسمی اگه اوکی هستید 

چون داماد عکس منو دیده بوده و خوشش اومده بوده

مامانم بعد یک هفته زنگ زد گفت ببخشید همسرم راضی نیست 

😂😂😂چند ساله با هامون قهرن و سلام هم نمیدن 

لایک نکنید 🙏

خب اگه گفت چرا من چی بگم فقط همینو بگم خوبه ؟ یعنی طرف قبول می‌کنه

طرف چرا باید به پرسه چرا طرف با خودش می گه خب نپسندیدن دلیل هرچی هست مهم نیست نخواستن خو یکی دیگه کسی دلیل نمی پرسه 

این چه کاریع که دخترهه فکر کنه جوابشون مثبته بعد یهو ضد حال بخوره میدونی با روحیه دختره چه کار میکنی ...

ببین از صحبت اسی من برداشتم این بود که یکبار همو دیدن..

اگر یکبار رفتن خونه‌شون و خانواده دختر زحمت کشیدن، میزبانی کردن، اینا هم جواب‌شون منفیه..

من به نظرم اومد اینا هم به رسم ادب یه بار دعوت کنن(بیرون از خونه)

یسری صحبت دیگه انجام بدن..

و بحث رو به جایی ببرن که دختر هم به این نتیجه برسه که مناسب هم نیستن‌..

پسر هم براش آرزوی خوشبختی کنه..

همین:)

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

یعنی این بهانه خوبه ؟آخه داداشم گفت بگم اختلاف طبقاتی

دختره چه شکلی بود ؟ چند سالش بود 

تحصیلات و شغلش چی بود ؟

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات