2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت بشم یا نه

251 بازدید | 50 پست

من قبل از ازدواج دقیقا یک روز قبل رفتم برگه سلامت برای ب کارت گرفتم دادم دست مادرشوهرم اما تو اون برگه نوع مشخص نشده و اینکه الان بعد ۲ سال اومدیم خونمون اولین رابطم خون نداشتم حتی یک قطره هم نیومد الان شوهرم میگه بریم دکتر بعدم میگه خودم وقت میگیرم حق دارم ناراحت بشم یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی شخصیت.منم اینجوری بودم

پس اعتماد چی میشه دو ساله میشناستت.

بگو میام ولی بعدش دیگه مثل چی از چشمم میفتی

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         
مرسی

می‌دونم چ حس بدی داری 

اما لج نکن برو که دکتر حرفشو بزنه 

اون موقع برگ برنده دست توه 

چون رابطه قبلی نداشتی و می‌فهمه ارتجاعی هستی 

قبلا هم گواهی گرفتی 

زمستان می رود و روسیاهی به ذغال می ماند 

اما اگه نری انگشت اتهام سمتت میگیره 

با اعتماد به نفس و بدون ذره ای ناراحتی برو 

طلا که پاکه چ منتش به خاکه 

بعد ک برگشتی میتونی خودشو و هر کسی که تو این کار کثیف دست داشته جرواجر کنی

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

منم اولین رابطه خون نیومد و شوهرم بعد از بیست روز (که کل اون بیست روزو عذابم داد ولی من نمیدونستم چرا)گفت بیا بریم دکتر،شبشم به مامانش گفته بود،صبح زود هر دوتا بالا سرم اماده بودن که منو دکتر ببرن،این یکی از تروماهای زندگیمه

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

قرار نیست همه رابطه اول خون داشته باشن حق داری ناراحت بشی ولی من هرچی نامه ب کارت دیدم حتی مال پنج س ...

نه برای من ننوشته گفته که نامبرده دارای ب کارت سالم هست 

نمیدونستم اینطوریه چون من خودم قبلش رفتم برگه سلامت گرفتم

اشتباه کردی 

اصلا برگه سلامت یعنی توهین به خودت 

به اون چه مربوطه 

حالا هم قبول نکن بری ، هر وقت خودش رفت برگه سلامت مردانه گرفت توهم برو

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود