2777
2789

شما بگید چه رازی پشت این داستانه 

بچه ها جاریم با خانواده همسرم برخورد خوبی نداره

در کل زبون تند و تیز و اخلاق تندی داره، واسه اونا بیشتر

خیلی محلشون نمیده

میره خونه شون شهرستان، مثلا یک هفته می مونه ولی حتی یه لیوان جا به جا نمی کنه

اونا میان خونه اش باز درست حسابی پذیرایی نمی کنه خودشون باید بلند بشن آشپزی کنن و ظرف بشورن حتی مورد داشتیم اینا رو گذاشته خودش رفته خونه مامانش یا دوستاش

تو مناسبت ها هم اصلا اهل کادو دادن نیست

ولی با این حال رفتار خانواده همسرم یه جوریه که مشخصه اصلا به دل نمی گیرن حتی بیشتر تلاش می کنن تا محبتش رو جلب کنن. هیچ برتری هم نداره یعنی جوری نیست که بگی چون بهشون سره دست پایین رو دارن اتفاقا برادرشوهرم با اختلاف خیلی زیاد به خانمش سره.

حتی جاریم رو به من ترجیح میدن. منم کار خاصی براشون نمی کنم ولی هیچ وقت بهشون بی احترامی نکردم نه در کلامم نه رفتارم. یعنی کم نذاشتم، درست پذیرایی کردم، درست احوالپرسی کردم، درست کادو دادم ... به جای خودش کاری که باید می کردم رو کردم

اما خداییش جای جاریم رو سرشونه. باتجربه ها بگن علتش چیه؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

من نیز سواله برام جاری منم مارموز ه

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

راز نداره،رو داره که من و شما نداریم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که کم حرف میزنن برای مردم میرن زیر سوال و بیشتر باهاش حرف میزنن تا باهاش ارتباط بگیرن

اونی که خوبه خوش اخلاقه پر حرفه  مادرشوهرش فک میکنه آین همیشه همینه دیگه چیز جالبی نداره حتی بهش بگن تورو دوس نداریم بازم این دختر خوبیه ..

من نیز سواله برام جاری منم مارموز ه

واقعا هاااا

ببین مثلا جاری من در رو روشون باز نمی کنه می مونن تو سرما ولی فرداش یه جوری تحویلش می گیرن که انگار اون اتفاق دیشب یه خواب بوده

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

راز نداره،رو داره که من و شما نداریم

اینم هست 😬

از سلیطه ها بترس

دشمنت رو نزدیک خودت نگهدار

اینها مصداق جاری شماست

چون ما هم نمونه اش رو داریم

میگن باهاش دهن به دهن نمیشیم چون اوقات همه رو تلخ میکنه

شما هم صبور باش

در آینده خیلی چیزها رو میبینی

علتش اینه که یا از شوهر اون حساب میبرن یا اینکه شوهرشو ببشتر دوست دارن

فکر کنم گزینه ۲ 😊

البته جالبه شوهر من بیشتر به دردشون می خوره و بیشتر بهشون احترام میذاره. ولی خب نمی دونم به هر حال اون یکی برادر براشون عزیزتره

علتش اولا حسودیه ثانیا حوصله داری دنبال علت و معلولشی

حسودی کی به کی؟

واقعا هااااببین مثلا جاری من در رو روشون باز نمی کنه می مونن تو سرما ولی فرداش یه جوری تحویلش می گیر ...

بیخیال خودت اذیت می‌کنی تو ذاتت خوبه اصلا خوبه که خوب رفتار می‌کنی و اون نقطه عکس تو .پس اینقد درگیر نشو مثل من پیر میشی خدای ناکرده 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
فکر کنم گزینه ۲ 😊البته جالبه شوهر من بیشتر به دردشون می خوره و بیشتر بهشون احترام میذاره. ولی خب نم ...

تو دقیقا مثل منی بخدا ....

اینم هست 😬

تو روت میشه بیان خونت پاشی بری خونه مامانت؟ نه

باورت میشه من سیزده ساله عروسشونم هنوز دست نکردم تو یخچالشون،بعد جاریم میاد هرچی دوست داره درمیاره و میبرن و میخورن خودش و بچه هاش..‌.من آشناشونم ،جاریم غریبه هست

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...