2777
2789
عنوان

چطوریه که هیچ وقت از دست جاریم ناراحت نمیشن🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 23 پست
فکر کنم گزینه ۲ 😊البته جالبه شوهر من بیشتر به دردشون می خوره و بیشتر بهشون احترام میذاره. ولی خب نم ...

میدونن توجه و خدمات شوهر شمارو چون با محبته تحت هیچ شرایطی از دست نمیدن ولی اون رو نه مجبورن بهش باج بدن تا اینارو تحویل بگیره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا هااااببین مثلا جاری من در رو روشون باز نمی کنه می مونن تو سرما ولی فرداش یه جوری تحویلش می گیر ...

تو اون تاپیک حظ کردم از جواب دادنت تا اومدم کمک بدم بهت تاپیک رفت رو هوا 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
واقعا هااااببین مثلا جاری من در رو روشون باز نمی کنه می مونن تو سرما ولی فرداش یه جوری تحویلش می گیر ...

ما هم تقریبا یکی این مدلی داریم بچه هاش و شوهرش رو اذیت میکنه ،به خانواده شوهرش بی احترامی میکنه ،بقیه هم ترجیح میدن بخاطر بچه ها ،هر رفتاری که می کنه باهاش کوتاه بیان ، حتی مشاور بهش گفته بوده دست از سر بچه هات بردار ،کاریشون نداشته باش،شوهرش میگه فقط و فقط بخاطر بچه هام تحملش میکنم

از سلیطه ها بترسدشمنت رو نزدیک خودت نگهداراینها مصداق جاری شماستچون ما هم نمونه اش رو داریممیگن باها ...

قربون دهنت ولی عزیزم ۴ سال گذشت و هیچی معلوم نشد 🤦‍♀️

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

تو اون تاپیک حظ کردم از جواب دادنت تا اومدم کمک بدم بهت تاپیک رفت رو هوا

آره نامردا! تاپیک رو پروندن. منتظر بودم تعلیق بشم

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

آره نامردا! تاپیک رو پروندن. منتظر بودم تعلیق بشم

میبینی افکار شونو؟

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
میبینی افکار شونو؟

مسخره اندر مسخره اندر مسخره به قول ارسطو!

از این حرصم می گیره که حس می کنن خیلی اهل مطالعه و آگاهن و بقیه هم نشستن پای اینترنشنال و حرفای اونو طوطی وار تکرار می کنن. و نه مطالعه دارن و نه فکر می کنن

این قماش در طول این ۴۷ سال هیچ وقت واقعیت جامعه رو نفهمیدن و همیشه تو توهم بودن و این نشونه هوش بسیار پایینشونه