2777
2789
عنوان

زندگی مدرن و ازدواج سنتی

172 بازدید | 27 پست

ممکنه؟

احساس میکنم مذهبیا و کسایی که طرز فکرشون سنتیه این مدل ازدواج به دردشون میخوره

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما سنتی ازدواج کردیم ولی زندگیمون مدرنه

شما حقوقتون رو دم عقد گرفتین؟

حق طلاق و خروج از کشور و ...

منظور دقیقتون چیه؟

خب الان ازدواجهای سنتی اصلا به صورت گذشته انجام نمیشه

مثل همون ازدواج مدرن چندین ماه یا حتی یک سال برای شناخت همدیگه وقت میذارن و صحبت میکنن بیرون میرن و.‌.‌‌

بعد تصمیم میگیرن فقط فرقش اینه که تو این مدل ازدواجها خانواده‌ها هم در جریان هستن و شناخت خیلی بیشتری هم به دست میاد در آرامش همدیگه رو می‌شناسن و خیلی وقتا از قبل بهم علاقه دارن اتفاقا 

این مدل ازدواجها خیلی سیف تره به نظرم 

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

چرا ممکن نیست؟؟؟

من ازدواج های سنتی دیدم که خیلی هم خوب و موفقند

همه چیز به دو طرف بستگی داره 

یاد نگرفتم در مقابل توهین به اعتقادات و باورهام سکوت کنم پس یا توهین نکن یا منتظر عواقبش باش😌⁦

آخه الان ازدواج سنتی معنی نداره 

من نمی فهمم پسره می بینه خوشش می یاد وارد دوران نامزدی می شن 

خوشش آمد ازدواج

نیومد هیچی

الان فرق سنتی و مدرن اینه که تو مدرن دوست پسر و دوست دختر می شن

تو سنتی نامزد 🗿

چه ربطی داره فکر کردی چون اسمش سنتیه‌ مثل زمان قدیم تا موقع عقد زن و شوهر همو نمی‌بینن و هرچی خانواده ها گفتن و با هرکس گفتن ازدواج کن میگن چشم .😐 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

چه ربطی داره فکر کردی چون اسمش سنتیه‌ مثل زمان قدیم تا موقع عقد زن و شوهر همو نمی‌بینن و هرچی خانواد ...

نه

منظورم اینه که میشه گفت بیشتر افرادی که اینجوری اقدام میکنن یا مذهبین یا سنتی؟

و در نتیجه این مدل ازدواج فقط برای این مدل افراده؟

نهمنظورم اینه که میشه گفت بیشتر افرادی که اینجوری اقدام میکنن یا مذهبین یا سنتی؟و در نتیجه این مدل ا ...

کاملا غلطه

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

ما هم سنتی ازدواج کردیم،راضیم هستیم، آبجیم که های کلاس بود ازدواجش امروزی بود مثل چی پشیمونه

شما و همسرتون نظرتون راجع به حقوق برابر چیه؟

مثل حق طلاق و اینا؟🤔

کاملا غلطه

خب اگه هیچکدوم از این دو مورد نیستن چرا پیدا کردن همسرشون رو سپردن به دیگران؟🤔

خب اگه هیچکدوم از این دو مورد نیستن چرا پیدا کردن همسرشون رو سپردن به دیگران؟🤔

الان دیگه همه خودشون انتخاب میکنن ولی به جای دوستی با خانواده میرن جلو و جدی مطرح میکنن

اونایی که بهم معرفی میکنن رو نظری ندارم چون خودمم علاقه‌ای به ازدواج اون مدلی ندارم

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤