2777
2789
عنوان

زندگی مدرن و ازدواج سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 27 پست
خب اگه هیچکدوم از این دو مورد نیستن چرا پیدا کردن همسرشون رو سپردن به دیگران؟🤔

خب اینطور دلشون میخواد مگه همه باید از تو اینستا و کافه و رستوران و پارک و پاساژ زن و شوهر پیدا کنن . هرکسی یه سبک زندگی داره . 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

چرا ممکن نیست؟؟؟من ازدواج های سنتی دیدم که خیلی هم خوب و موفقندهمه چیز به دو طرف بستگی داره

من که نگفتم موفق نیستن

سوالم اینه که دو نفر که طرز فکرشون مدرن طوره آیا ازدواج سنتی براشون ممکنه؟

این صرفا سوال خودمه 

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینطور دلشون میخواد مگه همه باید از تو اینستا و کافه و رستوران و پارک و پاساژ زن و شوهر پیدا کنن ...

عزیزم

من که نمیگم این مدل ازدواج بده

میگم این مدل ازدواج کردن با اون طرز تفکری که من دارم مثال میزنم جور در نمیاد.

و خواستم نظر بقیه رو بدونم.

الان دیگه همه خودشون انتخاب میکنن ولی به جای دوستی با خانواده میرن جلو و جدی مطرح میکنناونایی که بهم ...

مورد دوم بیشتر مد نظرم بود.

مورد دوم بیشتر مد نظرم بود.

شبیه مورد دومم زیاد دیدم که نه مذهبی بودن و نه سنتی

کلا ازدواج سنتی رو نمیشه به قشر خاصی نسبت داد یکسری از پسرانی که ظاهر به اصطلاح مدرنی دارن هم اتفاقا ترجیحشون ازدواج سنتیه

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

شما و همسرتون نظرتون راجع به حقوق برابر چیه؟مثل حق طلاق و اینا؟🤔

شرایط ج س‌ ی، جنسی عاطفی مرد و زن فرق میکنه، مثلا مرد نمیتونه بچه زایمان کنه یا حامله به اون باید رابطه با همسر برقرار کنه تا از طریق بارداری همسر صاحب فرزند بشه، مردها معمولا تامین مایحتاج زندگی را برعهده گرفتن، خانمها هم امور خانه داری، من سعی میکنم همسرم رسید خونه خونه مرتب، غذا حاضر باشه، برابری به زبان ساده یعنیهمه چی50، 50که این در عالم واقع شدنی نیست، تابحال به طلاق فکر نکردیم و خدا را شکر نیازی هم نشده هرچند اختلاف شدید داشتیم اما به جای یاریک نکشیده

شبیه مورد دومم زیاد دیدم که نه مذهبی بودن و نه سنتیکلا ازدواج سنتی رو نمیشه به قشر خاصی نسبت داد یکس ...

من کسایی که دیدم ازدواج سنتی کردن تو این سه دسته بودن

مذهبی

سنتی

به ظاهر مدرن ولی تفکرات سنتی/مذهبی

من کسایی که دیدم ازدواج سنتی کردن تو این سه دسته بودنمذهبیسنتیبه ظاهر مدرن ولی تفکرات سنتی/مذهبی

من به جز این سه دسته هم دیدم

لطفا بیشتر توضیح میدین

افراد زیادی رو دیدم که مذهبی نبودن و حتی افکار مذهبی هم نداشتن ولی سنتی ازدواج کردن چون معتقد بودن اگه زیر نظر خانواده ازدواج کنن از هر لحاظ بهتره

میخوام بگم که غیر ممکن نیست من خودم به شخصه زیاد دیدم

افراد زیادی رو دیدم که مذهبی نبودن و حتی افکار مذهبی هم نداشتن ولی سنتی ازدواج کردن چون معتقد بودن ا ...

خب این تفکر که زیر نظر خانواده تصمیم به این بزرگی رو بگیرن میشه تفکر سنتی دیگه😁

خب این تفکر که زیر نظر خانواده تصمیم به این بزرگی رو بگیرن میشه تفکر سنتی دیگه😁

خب دیگه سنتی که مدرن زندگی میکنه همینطوریه عزیزم😂