2777
2789
عنوان

میشه اونایی ک تو کار طلا واردن و از بازار طلا خبر دارن یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید منم منظوری ندارم .منم منظورم اینه که انشالله بتونم خونه بخرم .انشاالله همه ی مستأجرا بتونن خ ...

من فکر کردم اون قسمتی که گفتین ان شاءالله به امید خدا دقیقا اونجایی بود که طرف گفت اگه گرم طلا بشه ۲۰ 

اشتباه متوجه شدم 

چون آدمایی هستن که بخاطر نفع خودشون دوست دارن طلا دلار همه چی چند برابر بشه 

آره عزیزم کاش اینطوری بود واقعا آدم دلش میگیره وضعیتو که می بینه

به هرحال اگه دلتون ازم رنجید حلالم کنید چون بشخصه اهل دعوا و...نیستم❤️

ان شاءالله همه ی آدما به خواسته های قلبیشون برسن

شما تلاشتون رو بکنید ان شاءالله بهش می رسید😍

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
گفتم بهت طلای دسته دوام بگیری ۱۰۰ میلیونش میره که تا برگرده و به سوددهی برسه پولت نیازه که یه مدت بگ ...

سکه چی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
من فکر کردم اون قسمتی که گفتین ان شاءالله به امید خدا دقیقا اونجایی بود که طرف گفت اگه گرم طلا بشه ۲ ...

نه عزیزم راحت باش .خدا منو بکشه اگه بخوام که طلا ملا اینا بره بالا ،خودم اصلا سرهمین موضوع گرونی و تورم اینا بدجور اعصابم خرابه .میگم کاش همه ی مردم بتونن خونه بخرن ،ماهم مثل بقیه .هرچند الان با اوضاع مملکت این شده یه آرزوی دست نیافتنی ...شما هم موفق و پیروز باشین ،،اخه حلال چرا ،شما که کاری نکردین ،شاید من اون لحظه ناراحت شدم ولی این موضوع ربطی به حلال و عذر خواهی اینا نداره ...به هر حال پیش میاد شاید منم بد تایپ کردم ،.....زورزور سپاسکم🙏😅🌺

👩‍❤️‍👨
گفتم بهت طلای دسته دوام بگیری ۱۰۰ میلیونش میره که تا برگرده و به سوددهی برسه پولت نیازه که یه مدت بگ ...

خب شما باشی چه طلایی میگیری ....ببخشید من دخترم نمی‌ذاره خب متوجه بشم همش گوشیو میخواد 

👩‍❤️‍👨
ببخشید منم منظوری ندارم .منم منظورم اینه که انشالله بتونم خونه بخرم .انشاالله همه ی مستأجرا بتونن خ ...

البته  مشهد منطقه های حاشیه شهر البته نظام دوست ۸۰۰ ۹۰۰ هم خونه هست باید ۲۰۰ بدی رهن تا بتونی خونه بخری من که نمی دونستم آنقدر طلا یک دفعه می‌ره بالا سه هفته پیش فروختم گرمی ۸ و۶۰۰ برای خرید خونه لازم داشتم اگه خدا بخواد بتونیم یک لونه برای خودمون دست و پا کنیم اگه نگه داشته بودم الان ۱۰۰ تومن دیکه تو سود بودم ولی خداست خدا بوده دیگه 

نه عزیزم راحت باش .خدا منو بکشه اگه بخوام که طلا ملا اینا بره بالا ،خودم اصلا سرهمین موضوع گرونی و ت ...

دقیقا منم وقتی قیمت طلا رو دیدم اعصابم بهم ریخت واقعا دلم گرفت برای مردمم 

برای کسانی که مستاجرن

اونایی که شغل درست حسابی ندارن 

اونایی که مریض دارن و...

واقعا سخته خدا خودش به دادمون برسه 

عزیزم نا امید نشو شده خورد خورد سکه ای چیزی بخر بالاخره جور میشه پول خونه

قربونت عزیزم موفق باشی خدا همراهت❤️

البته مشهد منطقه های حاشیه شهر البته نظام دوست ۸۰۰ ۹۰۰ هم خونه هست باید ۲۰۰ بدی رهن تا بتونی خونه ب ...

مبارکتون باشه ،ایشالا به دل خوش ،،،،،اره والا تو این اوضاع هیشکی از فردا خبر نداره ،دقیقا روزگارمان شده مث اصحاب کهف ...صبح که بیدار میشیم میبینیم همه ی قیمت‌ها عوض شدن 

👩‍❤️‍👨