2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام خیلی دعا کن عزیزم

زایمان اولتونه؟ 

چیزی نیست عزیزم ، استرس نداشته باش ، درد هاش شیرینه

نی نی که بغل بگیری دیگه تمومه 

چشم براتون سر نماز دعا می‌کنم 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

من هیچ جوره درک نمیشمنه خودش نه خانوادشخیلی خسته شدم دلم میخواد خودکشی کنم

خانواده اس که مهم نیست با خودش هم صحبت کن منطقی آروم بدون دعوا 

هیچ زندگی بی مشکل نیست من خودم تو بارداری شبی و داشتم که از دست خانوادش سرم و چند بار کوبیدم به میز ولی گذشت میگذره تموم میشه با شوهرت خوب باش

چند هفته؟ چرا سز شدی

۳۷ ، کیسه ابو پاره کردن برام تا دهانه باز بشه ، ولی دخترم ضربان قلبش داشت افت میکرد منو بدو بدو بردن اتاق عمل ، خودمم داشتم بیهوش می‌شدم 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

۳۷ ، کیسه ابو پاره کردن برام تا دهانه باز بشه ، ولی دخترم ضربان قلبش داشت افت میکرد منو بدو بدو بردن ...

من سونو رفتم خوب بود تکوناش هم خداروشکر خوبه منتظرم یا دردم بگیره یا میسه آب پاره بشه

من سونو رفتم خوب بود تکوناش هم خداروشکر خوبه منتظرم یا دردم بگیره یا میسه آب پاره بشه

الحمدالله 

ان شاءالله راحت زایمان میکنی ، راه برو پیاده روی کن هر روز