2777
2789
عنوان

عمم برای خرید جهیزیه باهام میاد بگید چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 55 پست
اینجوری هم هیچی به سلیقه خودت نمیتونی بگیری همه چی رو مشخصه میخواد از سر باز کنه پولم که دست خودت نم ...

قبول نمیکنه خوبه همون بگم اصلا نمیخوام والا دیرتر بگیرم بهتره تا اینطوری ک این میگه

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

انشاالله خدا کمکت کنه عزیزم 

هرشب سوره واقعه برای روزی عالیه 

ذکر استغفار تعداد۷۰بار  هرروز 

صلوات به نیت سلامتی و ظهور امام زمان 

چیزایی که خیلی موثرن برای فراوانی و برکت در روزی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبختی به جهاز نیست عزیزم منم بابام بیخیال بود و اصلا جهاز نداد الآنم سیسمونی نمی‌ده بیخیال نذار عم ...

الهی عزیزم دقیقا درکت میکنم منم میگم باید حداقل ۱۰ سال بعد بچه بیارم ک یواشکی پول سیسمونیش جمع کنم چون سیسمونی بده ام نیستن

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

مرسی عزیزم😔♥️خدانکنه

یه چیزی بهت بگم؟ما کلا تو منطقمون رسم جهاز نداریم.من وقتی ازدواج کردم تو دو تا اتاق سه در چهار بودم کل زندگیمم یه تخت و چندتا لحاف و پتو و بالشت و ظرف و ظروف بود یه گاز و یخچال و فرشم شوهرم گرفته بود با همینا شروع کردیم الان خداروشکر بهترین خونه رو دارم هرکس گفت خونت کوچیکه بگو واسه دونفر خوبه ان شاالله تا وقتی بچه دار بشم خدا بهمون یهترینارو میده

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

قبول نمیکنه خوبه همون بگم اصلا نمیخوام والا دیرتر بگیرم بهتره تا اینطوری ک این میگه

بلہ اینڪار بهتره..ان شاالله وامتون زودتر جور میشہ میرے سر خونہ زندگے خودت، غصہ نخور دخترم درست میشہ💙

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
الهی عزیزم دقیقا درکت میکنم منم میگم باید حداقل ۱۰ سال بعد بچه بیارم ک یواشکی پول سیسمونیش جمع کنم چ ...

تو این موارد با شوهرت دوست باش شرایطت توضیح بده و بذار حمایتت کنه من الان شوهرم گفته سیسمونی خودش می‌خره ولی به خانوادش دروغ میگه بابام پول داده

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

خودمم به همین فکر میکنم اخه میدونم این میخواد اشغالی ترین و ابرو بر ترین چیزهارو برام بخره در صورتی ...

خب دیگه میدونی اینطور ادم مزخرفیه بیخیال شو اصلا پول نگیرین ازش منتم نکشین. 

به هرحال هرچی جهزیه بخری داری پول میدی و قراره استفاده کنی ازش چرا برای اینکه زودتر بری سر خونه زندگیت پولتو بندازی دور یچی بخری که برات عمر نکنه. 

خانواده نامزدتو ول کن میگن واسه خودشون دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ما کلا تو منطقمون رسم جهاز نداریم.من وقتی ازدواج کردم تو دو تا اتاق سه در چهار بودم ...

قربونت برم واقعا اره کاشکی انقدر همه تحملاتی نبودن اصل زندگی چیزای دیگس

تو این موارد با شوهرت دوست باش شرایطت توضیح بده و بذار حمایتت کنه من الان شوهرم گفته سیسمونی خودش می ...

با شوهرم دوست بودم تا اینکه توی بحث برگشت گفت اگ تیلی زرنگی وسایلتو بخر خیلی دلم شکست ازش دیگ هیچیو بهش نمیگم