2777
2789
عنوان

عمم برای خرید جهیزیه باهام میاد بگید چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 55 پست
قبول نمیکنه میگه باید خودم باشمتحقیرمم کرد گفت تو ک خونتم خیلی کوچیکه چی میخوای بریزی توشخونمون ۱۰۰ ...

جواب بده والا خونه ۱۰۰ متری برای خیلی ها آرزو هست گوش نکن‌کار خودتو کن به اون هیچ ربطی نداره

بابام بیخیاله اصلا براش مهم نیست هزار بار گفتم قسطی بریم بخریم قبول نکرد گفت وامت اومد بخر

خب گوش بده عجله نکن.الان برو پیج ها ی اینستا و سایت ها و نگاه کن چیزایی که واجبه اول لیست کن و بنویس قیمت هاشون و دربیار و انتخاب کن که وامت اومد سریع خرید کنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولشون کن بزار همون وام ازدواجت در بیادفوقش یکم دیرتر میخری چه اشکالی داره. 3،4 تا کالا هم با داماده ...

خودمم به همین فکر میکنم اخه میدونم این میخواد اشغالی ترین و ابرو بر ترین چیزهارو برام بخره در صورتی ک پولشو پس میدم

سر سرعقدی خریدن از طرف بابام باهام اومد طلا فروشی گفت ارزون ترین و سبک ترین گوشواره بیار برا دختر داداشم بعد ک اورد گفت حالا سنگین ترین بیار برا دختر خودم دخترش ده سالشه 

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

خوشبختی به جهاز نیست عزیزم منم بابام بیخیال بود و اصلا جهاز نداد الآنم سیسمونی نمی‌ده بیخیال نذار عمت دخالت کنه کلا پول ازش نگیر صبر کن وامت آماده شه من عمم پیش شوهرم گفت من فلان قدر به دخترم جهاز دادم ولی پدر زن تو جهاز بده نیست والا عین خیالم نبود شوهرمم گفت به احترام پدر زنم چیزی نمیگم بهت 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

وای عزیزم نبینم واسه یه مشت وسیله ناراحت بشی :(((من حتی ی قاشق هم ندارم ولی ناراحت نیستم زیاد چرا گر ...

اخه خانواده همسرم همه چیز خودشون رو خریدن فقط من نگرفتم خجالت میکشم دیگ همش میگن زودتر بخر گرون شد گرون شد😭

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

قبول نمیکنه میگه باید خودم باشمتحقیرمم کرد گفت تو ک خونتم خیلی کوچیکه چی میخوای بریزی توشخونمون ۱۰۰ ...

100 متر کجاش کوچیکه اخه. 

پیگیری کن بزار وامت در بیاد بعد بخری عجله نکن فوقش یکم دیرتر میری سر خونت.

چیزای اساسی رو بخر با وامت بقیشم کم کم تو زندگی بخرین. 

به اون چه ؟!عزیزم گوشت تنت رو بخور منت بیگانه نکشوایسا تا واستون آماده بشه چه عجله ای دارید ؟عمه ات ...

من گفتم ببرمش برقی هامو بخرم حالا هرچی شد بقیه رو میگم بعدا میخرم بخدا هیچی نگرفتم دارم از خجالت و شرم میمیرم😭😭😭

ببین یجیزی بهت بگم خواهرانه میگم همه اینا میگذره بخدا اگه شوهرت خوبه جهاز اصلا مهم نیس چیزای قیمت من ...

مرسی عزیزم

قبول نکن همرات بیاد دراین حد بهش ربط نداره که داره نظرمیده شما یه پولی خواستین ، نظرکه ازش نخواستینب ...

انقدر وقت ندارم خانواده شوهرم عجله دارن تا قبل عید بریم سر زندگیمون همش ب من طعنه میزنن

من گفتم ببرمش برقی هامو بخرم حالا هرچی شد بقیه رو میگم بعدا میخرم بخدا هیچی نگرفتم دارم از خجالت و ش ...

خجالت نداره که...

عزیزم ما اطرافمون همه با وام ازدواج خریدن فقط وسایل اصلی و ضروری بخر 

بقیه اش بدرد نمیخوره

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

اخه خانواده همسرم همه چیز خودشون رو خریدن فقط من نگرفتم خجالت میکشم دیگ همش میگن زودتر بخر گرون شد گ ...

بگو خب منتظریم وامم در بیاد 

این دیگه خجالت نداره که. 

خیلیا مشکل دارن تو خرید جهزیه زندگی واسه همه سخت شده. 

چرا الکی خودتو ناراحت میکنی 

دیر زود خوب بد خلاصه میخری دیگه 

فوقش یکم دیرتر میری سر خونت. 

8 ماه چیزی نیست که. 

به هرحال طبیعیه یبار خانواده عروس واسه جهزیه طول میده یبار خانواده داماد برای عروسی. 

دیگه همچی حاضر و محیا نیست همیشه. 

عزیزم ایشاالله خوشبخت بشی.اگه میتونی صبر کن با وام ازدواجت بخر.عمت هم یه چیزی گفته.محترمانه بگو ممنو ...

مرسی عزیزم اونم ب فکر داداششه میخواد ک خیلی خرید گرون قیمت نکنم اما اخه در حدی ک اون میگه ام نمیشه ک

بمیرم برات عزیزم.میدونم سخته اما زیاد به خودت سخت نگیر😓خدا بزرگه ان شاالله خدا انقد بهت بده و در رف ...

مرسی عزیزم😔♥️خدانکنه

اگر میتونی برو توی یه فروشگاهی جایی چند ماه کار کن اقساطی شروع کن به خریدن تا وامت بیاد

دانشجوام نمیتونم برم سرکار قبول نمیکنن