2777
2789
عنوان

عمم برای خرید جهیزیه باهام میاد بگید چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 55 پست

قبول نکن همرات بیاد 

دراین حد بهش ربط نداره که داره نظرمیده

شما یه پولی خواستین ، نظرکه ازش نخواستین

بگو میخوام با این وسیله ها زندگی کنم باید حش خوبی بهم بدن اول زندگیمه ... 

چرا تا وامت صبر نمی کنی؟ وام که اومد بذار بانک باسودش ماه به ماه چندتیکه جهیزیه قسطی بردار ، اصل پولت هم سرجاشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن وامت بیاد

اخه همه چیز داره گرونتر میشه دیگ با وامم هیچی نمیتونم بگیرم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

عزیزم ایشاالله خوشبخت بشی.

اگه میتونی صبر کن با وام ازدواجت بخر.

عمت هم یه چیزی گفته.

محترمانه بگو ممنونم که کمکم میکنید.

اگر امکانش هست این پولو قرض بدید وامم بیاد بهتون میدم.

خودت هر چی دوست داری بگیر

بمیرم برات عزیزم.میدونم سخته اما زیاد به خودت سخت نگیر😓خدا بزرگه ان شاالله خدا انقد بهت بده و در رفاه باشی که همه این روزا جبران بشه

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

عزیزم...الهی بگردم.ولی باور کن خوشبختی به جهیزیه نیست گلم.خیلیا گرونترین جهازو بردن ولی جداشدن.ان شا ...

مرسی عزیزم😔درسته ولی میدونم طعنه هاش تا اخر عمر باهام هست

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

گفته بریم ی شهر دیگ شهر خودمون قیمت بالاس و خودش هم باهام میاد ک نزاره من چیز زیادی بخرم و همه رو قی ...

نزاربیاد یه عمر میخوای اون وسایل روببینی وحرص بخوری رک وراست یا خودت برو یا صبرکن وامت بیاد بازهم خودت برو

نذار دخالت کنه.بهتربود پدرت راجب پول صحبت میکرد نه تو.الانم زیر بار نرو نهایت وامت اومد خرید کن

بابام بیخیاله اصلا براش مهم نیست هزار بار گفتم قسطی بریم بخریم قبول نکرد گفت وامت اومد بخر

جهازی ک با دخالت بقیه باشه جهاز نیست بگو پول رو بده خودم

قبول نمیکنه میگه باید خودم باشم

تحقیرمم کرد گفت تو ک خونتم خیلی کوچیکه چی میخوای بریزی توش

خونمون ۱۰۰ متره😔خونه خودش دوبلکس و خیلی بزرگ

مرسی عزیزم😔درسته ولی میدونم طعنه هاش تا اخر عمر باهام هست

برو بانک زیاد بپرس ببین وامتو نمیدن؟خیلی پیگیر باش.بهتر ازاینه منت دیگرانو بکشی

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

اخه همه چیز داره گرونتر میشه دیگ با وامم هیچی نمیتونم بگیرم

اینجوری هم هیچی به سلیقه خودت نمیتونی بگیری همه چی رو مشخصه میخواد از سر باز کنه پولم که دست خودت نمیده.

بهش بگو شوهرم گفته دوتایی با هم بریم خرید ببین چی میگه!120 نده بعدا 300 بخواد!

تنها نیستی فقط همینو میتونم بگم من مجردم اما ب جهیزیه فکر میکنم تنم میلرزه چون بابام قبلا بهم گفته ...

عزیزم از من میشنوی اول هرجوری شده یکاری پیدا کن و قبل ازدواجت یسری چیزارو خودت بخر وگرنه بعدا کل زندگیت زهر میشه سر همین جهیزیه

همه ب من میگن چرا افسرده شدی مثل عقد کرده ها نیستی

از بس غم و غصه دارم