2777
2789

اونی برقصه که با داماد نامحرم نباشه

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو ..حالا چی میشه مگر هر دو برقصن .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

نه اصلا من همش نگران روزیم خواهرم ازدواج کنه اصلا نمیخوام از پیشم بره اگر عروسی کنه یکی از فانتزیام ...

خوشبخت بشه. خواهرا بعد ازدواج همو فراموش نمیکنن خیالت راحت هرروز میا خونتون 

اون داداشه ک میزارع میره

سمت فامیلای ما خواهر داماد

ولی بنظرم برا داماد که مهم نیست این چیزا 

عروسی و‌عقد خودم خواهر شوهرم رقصید الانم از همسرم بپرسی کی رقصید یادش نیست😅😅

هرکی عروس خواست برقصه

شاید عروس نخواد من عروسی داداشم رقص چاقو کنم 

اینچیزا برای من مهم نیست مهم خوشبختیشونه

مامان دوتا گل پسر