2777
2789

۲۳سالمه یک خاستگار ندارم ادم خیلییییی ازدواجیم

از دوستیای موقت حالم بهم میخوره

سه ماه پیش با دوستپسرم کات کردم پارسالم یکی دیگ بود بعد هردوشون ی مدت حالم بد بود

ی پسره پیشنهادداده قدیم من تومحوطه دیده خوشش اومده سه ماه پیش گفتم نه گفتم شرایطش ندارم تا سه ماه دیگ حداقل گفت من سه ماه دیگ میام شرایطت بهتر شه اومد گفتم چت کنیم  الان سه روزه چت میکنیم تو این سه روز کلبیی ریلزای عاشقانه میفرسته ک بجز تو کسی را دگر نبینم و.... ازاین چیزا😐😐😐😑😑

پسره بعد چند وقت دیگ میره شرکت حسابداری کنه ماشین نداره موتور داره خونه اجاره ای داره گرگان مامانشم مشهد خونه داره

۲۶سالشه  منم ترم اخر حسابداریم مشهد و مامانم خیاط بابام معاون بانک بازنشسته شده

اما من چجور دوباره اعتماد کنم میترسم عاشق شم

خیلی اعصابم خورده ظاهرشم تایپ منه

ازموتورم میترسم شدید اصلا سوار نمیشم

خانوادشم هم پدرمادرش طلاق گرفتن باباش ازدواج کرده بامامانش زنذگی میکنه مامانشم شوهرش فوت کرده و از شوهرش ی پسر داره  دوتا داداش بزرگتر از خودش داره ی خاهر کوچیکتر داره ک ده سالشه من دیگ نمیدونم چیکارکنم باهاش وارد رابطه بشم یا نه

فالورای دختر اینستاش خیلی کمه

و قدش بلنده و چون خودم قدم۱۷٠پسر باید برام خیلب بلند باشه و اینم ۱۸۶و خیلی خوبه

چون دوستان اینجا میگن باید با یکی دوست شی ک ازدواج کنی وقتی خاستگار نداری میترسم قبول نکنم مجرد بمونم چون اصلا خاستگار ندارم 💔💔😭😭😭از اعتماد دوبارم میترسم

خودش میگ اضلا بی هدف نیست اشناییمون من هدف دارم نگات کردم قفل شدم انقد ب دلم نشستی و...

گفت بخدا قسم تو ب من اعتماد کن من مرد. باراومدم

اگ طلاق نمیگرفتن مادر پدرم من مرد بارنمیومدم و.... خوب تربیت شدم و...من مثل پسرای دیگ نیشتم و..

میگ مادر ناتنیشم بچگی اذیتش میکرده

گفتم از رابطه بیهدف متنفرم و گفت هفته بعد اگ میخای بریم بیرون من گفتم یکماه دیگ گفت اووو چ دیر هفته بعد بریم مثلا چی میشه مگ؟ گفتم زوده گفت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا ک داریم چتذمیکنیم میترسم ب ازدواج منجر نشه باز مول قبل افسزده شم

خب دیگ آخر رابطه‌هارو ک کسی نمیدونه همباز اونی ک چندسال باهمن ب ازدواج نمیرسه کات میکنن

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

ببین والا من خودم با همسرم دوست بودم و اتفاقا همسرمم ازم ۴ سال کوچیک تره مشکلی ام نداریم ولی خب این موردی که تو داری میگی یکم شرایطش بده هم این که خانواده خیلی مهمه من از خانواده همسرم خیلی ضربه خوردم و اسیب دیدم مخصوصا بچه های طلاق خیلی تروما دارن خاسته یا نخواسته تاثیر میزاره من با پسری دوست بودم که بنز داشت پدر مادرش جدا شده بودن و خانوادگی کلی اسیب دیده بود و بعد چند ماه خودشو نشون داد و من ازون رابطه با کلی اسیب اومدم بیرون ببین به حرفای پسرا توجه نکن خوب بلند حرف بزنن حس شیشمم میگه باهاش اوکی نشی بهتره چون حداقل همسر من تو ۲۲ سالگی ماشین خرید تو ام تو سنی نیستی که با نداری کسی بسازی 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

چجور خودش نشون داد

ببین خیلی شکاک بود بعد ۳ ۴ ماه همش عصبی میشد بعدشم که من وابسته شدم همش از شرایطش مینالید خانواده خودشو با من مقایسه میکرد بعد دیگه کم کم به سمت پدرش کشیده شد به خاطر نیازای مالیش پدرشم ادم خیلی زنبازی بود دیگه خیلی اسیب دیدم 

در گنگ ترین حالت زندگیمم