پرتوانگیز مدیر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 309 عنوان بیایید تجربه هاتو نو بگید | مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 59 پست پسری که از یک شهر دور میاد ببینه دخترو بعد میگه منو ببر خونتون به مامانت معرفی کن به نظرتون نیتش چی هست ؟ 1404/07/01 | 19:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 7288 متوجه نشدم به نظرم تو نیتشو ازش بپرسبهش بگو ما رسم نداریم دوست پسر رو معرفی کنم به مادرمونبگو ما فقط خواستگار میگیم بیاد خونه و تا زبون باز کنه بگه میخوادت یا نه دلشاد هستم...💍
پرتوانگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 309 به نظرم تو نیتشو ازش بپرسبهش بگو ما رسم نداریم دوست پسر رو معرفی کنم به مادرمونبگو ما فقط خواستگار ... بمن گفته قصدش ازدواج ، خب بعد چطور بشناسیم همو قدیم که نیست طرف یکراست بیاد خواستکاری
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 7288 یعنی تو خیابون همو ببینیم ؟ خب چند بار میشه آدم تو کافی شاپ و خیابون همو ببینه ۱۰بار حالا تو خیابون ببینه مگه چی میشه بعدم اگه قصدش خواستگاریه خب بکنه فوقش چند ماه نامزد باشین بی عقد همون خواستگار که بشناسین همو بعد اگه خوبه ازدواج کنید و اگه نه هم همون بهتر اول راه جدا بشین دلشاد هستم...💍
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 7288 بمن گفته قصدش ازدواج ، خب بعد چطور بشناسیم همو قدیم که نیست طرف یکراست بیاد خواستکاری برای من طرفم یه راست اومد اوناییم که الکی میگفتن دوسم دارن سر ۱هفته معلوم بودن دلشاد هستم...💍
پرتوانگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 309 ۱۰بار حالا تو خیابون ببینه مگه چی میشه بعدم اگه قصدش خواستگاریه خب بکنه فوقش چند ماه نامزد باشین بی ... یعنی بگم اشناییمون فقط تو کافی شاپ و خیابون باشه ؟
پرتوانگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 309 برای من طرفم یه راست اومد اوناییم که الکی میگفتن دوسم دارن سر ۱هفته معلوم بودن آخه نمیشه آدم بدون شناخت ازدواج کنه که...
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 7288 بمن گفته قصدش ازدواج ، خب بعد چطور بشناسیم همو قدیم که نیست طرف یکراست بیاد خواستکاری پس بهش بگو من میگم مادرم قبول نمیکنه تنهایی بیای خانوادتم بیار برای بار اول بعد تنهاییم اومدی اشکال نداره یه همچین حرفایی دلشاد هستم...💍
پرتوانگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 309 برای من طرفم یه راست اومد اوناییم که الکی میگفتن دوسم دارن سر ۱هفته معلوم بودن از کجا میفهمیدی که الکی میگن؟
پرتوانگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 309 پس بهش بگو من میگم مادرم قبول نمیکنه تنهایی بیای خانوادتم بیار برای بار اول بعد تنهاییم اومدی اشکال ... میترسم خانوادشو بیاره بعد نشه آبروم بره
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 7288 یعنی بگم اشناییمون فقط تو کافی شاپ و خیابون باشه ؟ اره از کجا معلوم بخوادت بعضیا کرم دارن ببخشین و هدفشون ازدواج نیس الکی میگن ازدواج که جا و مکان داشته باشن و با ابرو دختر در نهایت سواستفاده میشه بعد نخوادت چه جوابی داری به خانوادت بدی همش میگن این اومد تو یه اتاق بودین و ال و بل دلشاد هستم...💍
jao عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 466 خب از کجا بفهمم؟ خب ازت بپرس دلیل اینکه میخای مامانمو ببینی چیه؟هنوز جدی نشدیم که..به در بزن که دیوار بشنوه
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 7288 از کجا میفهمیدی که الکی میگن؟ چون پسری که بخواد همون اول نمیاد اسم رابطه و بوس و بغل حتی تو چت هاش بگه دلشاد هستم...💍
پرتوانگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 309 اره از کجا معلوم بخوادت بعضیا کرم دارن ببخشین و هدفشون ازدواج نیس الکی میگن ازدواج که جا و مکان داشت ... آره منم نظرم همینه بهش میگم فقط کافی شاپ و رستوران و خیابون ، اگر اوکی بودیم ازدواج کنیم .آخه بقیه فامیل ما دوست بودند چند سال ، ولی من سنم بالاست فرصت دوستی ندارم
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 7288 میترسم خانوادشو بیاره بعد نشه آبروم بره خانواده اش رو بیاره بهتره تکلیفت معلومهلااقل پا دوتا بزرگ در میون همون اول راه یا میگن این خانواده خوبن یا نه دلشاد هستم...💍
پرتوانگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 309 چون پسری که بخواد همون اول نمیاد اسم رابطه و بوس و بغل حتی تو چت هاش بگه خب این اصلا نمیگه ،