2777
2789
عنوان

چکارکنم با این زندگی

100 بازدید | 21 پست

امسال کنکور دادم و رتبم افتضاح شد ولی بر اساس سوابق تحصیلی رشته شیمی یه شهر خیلی دور قبول میشم که خانوادم راضی نیستن برم

میگن که پشت کنکور بمونم ولی من چون هیچ علاقه ای به رشته تجربی و کار تو بیمارستان ندارم  و تو این رشته هیچ هدفی ندارم انگیزه هم ندارم میدونم اگه پشت بمونم سال بعد بدترر میشه و اصلا دلم نمیخواد پشت بمونم 

تغیر رشتهام نمیتونم بدم 

خیاطی و ارایشگری دوس دارم ولی باز خانوادم نمیزارن برم سراغشون😐😐

هیچ مهارت و استعداد دیگه ای هم ندارم 

قصد ازدواجم ندارم 

الان من چکار کنم با زندگیم ؟نه میتونم به عقب برگردم نه میتونم جلو برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم نمیزاره

به نظرم اصلی ترین مشکلت مخالفت خانوادته... یکم باهاشون حرف بزن قاتع شون کن تا کی میخوای بخاطر خانوادت کارای مورد علاقه اتو انجام ندی؟ خیلیارو میشناسم از همین آرایشگری و خیاطی که میگی درآمد دارن خوده من با خیاطی به درآمد رسیدم همه که نباید دکتر مهندس بشن

به نظرم اصلی ترین مشکلت مخالفت خانوادته... یکم باهاشون حرف بزن قاتع شون کن تا کی میخوای بخاطر خانواد ...

هر دفعه خواستم حرف بزنم دعوا شد 

اصلا دیگه حوصلشونو ندارم دلم میخواست برم دانشگاه که دیگه نبینمشون ولی نشد 

یا اگه میتونی یسری دوره هاییو بگذرون مثلا دوره هاییکه بتونی توی مطب فیزیوتراپی کار کنی یا دوره هاییک ...

علاقه ندارم 

اگه به این چیزا علاقه داشتم که مینشتم کنکورمو میخوندم خود فیزیوتراپ میشدم بعد دستیااااااار ؟

هر دفعه خواستم حرف بزنم دعوا شد اصلا دیگه حوصلشونو ندارم دلم میخواست برم دانشگاه که دیگه نبینمشون ول ...

راستش تنها راهش اینه دعوارو تحمل کنی... یه مدت دعوا میشه ولی اگه تو لجباز باشی رو خواسته ات پافشاری کنی جواب میده... بعدا هم که به هدفت رسیدی و ادم موفقی شدی خانوادت خودشون میفهمن که پافشاری کردنات بجا بوده و حق داشتی و اونا اشتباه کردن

خودت ته دلت و یواشکی به چی علاقه داری؟ ( بدون در نظر گرفتن پدر مادر و فامیل و دوست و اشنا)

دوست داری تو آینده چیکار کنی؟

از پسر یا کسی خوشت میاد برای ازدواج که بنظرت محال باشه رسیدن بهش؟

راستش تنها راهش اینه دعوارو تحمل کنی... یه مدت دعوا میشه ولی اگه تو لجباز باشی رو خواسته ات پافشاری ...

تحمل کنم که چی بشه؟

تا اونا پول ندن من نمیتونم برم ارایشگری یا خیاطی یاد بگیرم و یا هر کار دیگه ای

اونام که قبول نمیکنن 

فقط زجرم میدن همین وگرنه سه ساله دارم میگم