2777
2789
عزیزم من زمانه عوض شده جوونی شما تو سال 1370 اینا بوده جوونی ما تو سال 1404معلومه که باید تفاوت داشت ...

تفاوت داشته باشید ولی ادب و نزاکت هم بخدا چیز بدی نیست

امتحان کنید شاید خوشتون اومد

نه والا من خیلی اینو قبول ندارم نسل الان یه گستاخی خاصی دارن اصن نمبشه بهشون نزدیک شد یا چیزی گف نود ...

من به عنوان یه دهه هشتادی به تمام بزرگترهام همیشه احترام گذاشتم و اینو تو دوست هامم دیدم

فرق ما با شما اینه که اعتراض میکنم و خِفَت نمیکشیم 

این اسمش بی احترامی نیست، اسمش ارزش قائل شدن برای خودت و زحماتت هست

شما توقع دارین هرکی هرچی خواست بگه ولی ما جواب ندیم چون بزرگتره ولی باید بگم که زِهی خیال باطل🙏

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا حرف تنها کسیو که گوش نمیدن نسل قدیمه فکر میکنن مامان باباهاشون دشمنشون هستن

چون میخواید ما مثل شما زندگی کنیم در حالی که با عوض شدن زمونه روش زندگی هم عوض میشه

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

الان اینجا بحث شعارگویی نیست بله ارزش ادما به چهره و ظاهر نیست ولی یکی از مهترین معیارهای پذیرش تو ا ...

اصلا این چهره و ظاهر رو ولش کنه

یکی از نمادهای جذابیت برای یه خانم ادب متانت و وقار  بود و هست همچنان

که متاسفانه خیلی از بچه های نسل جدید ندارن

رفتار و حرکاتشون مایه ی شرمساریه

تفاوت داشته باشید ولی ادب و نزاکت هم بخدا چیز بدی نیستامتحان کنید شاید خوشتون اومد

تو همین تاپیک همسن های شما به اون دختر خانوم گفتن حتما مادرش خراب بوده!!!! 

پس من باید بگم نسل شما بی ادبه؟ نخیر چون یه نفر گفته ربطی به اون نسل نداره

الان اینجا بحث شعارگویی نیست بله ارزش ادما به چهره و ظاهر نیست ولی یکی از مهترین معیارهای پذیرش تو ا ...

اگر کسی به خاطر اینکه نتونسته ازدواج کنه یا هر مشکل دیگری رو به توهین می‌آره، شما حق دارید اهانتش رو محکوم کنید اما اجازه ندارید ظاهرش رو به تمسخر بگیرید و مخلوق خدا رو پست و نخواستی بدونید!

من به عنوان یه دهه هشتادی به تمام بزرگترهام همیشه احترام گذاشتم و اینو تو دوست هامم دیدمفرق ما با شم ...

نه گلم 

من دوراز جون هم گفتم 

همه مثل هم نیستم دختر خودم دهه هشتادیه ولی نه زبون درازه نه بی ادب خداروشکر

تو همین تاپیک همسن های شما به اون دختر خانوم گفتن حتما مادرش خراب بوده!!!! پس من باید بگم نسل شما بی ...

اشتباه کردن

همه ی هم نسلیهای ما هم مودب نیستن ولی شاید توهینی که بهشون میشه براشون قابل تحمل نیست

نه گلم من دوراز جون هم گفتم همه مثل هم نیستم دختر خودم دهه هشتادیه ولی نه زبون درازه نه بی ادب خدارو ...

پس نباید تو دوتا از پست هاتون اسم دهه هشتادی ها رو می‌آورید 

من به شخصه رمان خوندم و فیلم دیدم که مربوط میشد به دهه 60 و70 و اونجا هم بودن ادم های بی‌ارزشی که نباید ربطشون داد به نسل شون 

اشتباه کردن همه ی هم نسلیهای ما هم مودب نیستن ولی شاید توهینی که بهشون میشه براشون قابل تحمل نیست

آفرین 

حرف منم همینه، همین طور که همه ی همنسلی های شما مودب نیستن همه دهه هشتادی هام بی ادب نیستن

پس نباید تو دوتا از پست هاتون اسم دهه هشتادی ها رو می‌آورید من به شخصه رمان خوندم و فیلم دیدم که مرب ...

اونا فیلم بودن

ولی واقعا واقعیت جامعه این بود که زنها و مردها خیلی خوب بودن و به ندرت آدم خیانتکار بدرد نخوری توی دور و بری ها میدیدی

ولی الان اکثر مردها خیانت کارن

علتش رو میدونی؟

آفرین حرف منم همینه، همین طور که همه ی همنسلی های شما مودب نیستن همه دهه هشتادی هام بی ادب نیستن

خب درصدا فرق میکنه آخه

برای ما نسبت باادب به بی ادب ۸۰ به ۲۰ هست

برای نسل جدید ۲۰ به ۸۰

اونا فیلم بودنولی واقعا واقعیت جامعه این بود که زنها و مردها خیلی خوب بودن و به ندرت آدم خیانتکار بد ...

والا من تا حالا توی اطرافیانم آدم خیانت کار دهه هشتادی ندیدم

2 نفر دیدم که رفتن زن دوم گرفتن و صیغه کردن و هردو همنسلی شما بودن

اون زمان خیانت بود ولی کسی جرعت اعتراض نداشت، میرفتن زن صیغه میکردن یواشکی خانوم خونه هم حرفی نمیزد که آبروش نره

خب درصدا فرق میکنه آخهبرای ما نسبت باادب به بی ادب ۸۰ به ۲۰ هستبرای نسل جدید ۲۰ به ۸۰

والا نسل شما توقع سکوت در تمامی مواقع دارن از ما

اما ما تابوشکنی کردیم و از خودمون دفاع کردیم هرگز هم بابتش شرمنده نیستیم و نخواهیم بود

شما فکر میکنید کوچیکتر از خودتون اگه جوابتون و بده گستاخ و بی ادب ولی از نظر ما اینجوری نیست