2777
2789
من نمیدونم نسل 50 و 60 چه گیری دادن به 80 هابابا یه زری زده چرا ربطش میدید به دهه 80😐همه نسل ها بد ...

نسل قدیم هرچی باشن هنوز رو این معتقدن که باید احترام گذاش بخصوص به کسی که سنن بالاترن ولی الان اکثر جوونا تنها چیزی که معتقد نیستن احترامه کلن باهاش بیگانن 

شما که چهل ساله هستید و با تجربه از شما بعیده که جمع بشید پشت سر یه دختر ۲۳ ساله که یه حرفی زده اینط ...

پشت سرش حرف نزدیم

میگیم که اگه شما هم تو اون رنج سنی هستی حواستون به کلماتی که بکار میبرید باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسل قدیم هرچی باشن هنوز رو این معتقدن که باید احترام گذاش بخصوص به کسی که سنن بالاترن ولی الان اکثر ...

نسل جدید حاصل نسل قدیمه 

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

درسته که چهل سالگی، در گروه‌بندی سنی، جزو کهنسالی به حساب نمی‌آد اما کسی که روند افزایش سن و کاستی‌ه ...

درسته ولی کسی حق نداره توهین کنه قرار نیست همیشه جوان بمونیم آدمای فاقد فهم اینجور حرف میزنن انگار خودشون تااید جوان وجاودانه میمونن

دختر یا زن اگه عیب و ایراد نداشته باشه تو 45 سالگی با سه بار طلاق هم باز خواهان داره ولی یه عیب و ای ...

اینکه کسی ظاهرش رو مایه‌ی برتری بدونه و دیگری رو به خاطر خلقتش تحقیر کنه؛ نهایت بی‌ادبی و اهانت به آفرینش الهیه! 

پشت سرش حرف نزدیممیگیم که اگه شما هم تو اون رنج سنی هستی حواستون به کلماتی که بکار میبرید باشه

والا الان شما ( منظورم کلیه ) بیشتر دارید از کلمات بد نسبت به اون بدبخت استفاده می‌کنید. 

نسل جدید حاصل نسل قدیمه

نه والا من خیلی اینو قبول ندارم نسل الان یه گستاخی خاصی دارن اصن نمبشه بهشون نزدیک شد یا چیزی گف نودیا حالا بدتر از بچه ده ساله فقط منتظر قورت دادنته کلن احترامو خیلب از رفتارای نسل قبلم اشتباه محض میدونن

والا ما خیلی با دخترای الان تفاوت داشتیم ربطی به فضای مجازی نداره

عزیز من زمانه عوض شده 

جوونی شما تو سال 1370 اینا بوده جوونی ما تو سال 1404

معلومه که باید تفاوت داشته باشیم، تفاوت نباشه جای تعجبه

توی تمام دوران ها و تمام نسل ها نخاله هست پس لطفا یه ویژگی رو به یه نسل نچسبونید

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

اینکه کسی ظاهرش رو مایه‌ی برتری بدونه و دیگری رو به خاطر خلقتش تحقیر کنه؛ نهایت بی‌ادبی و اهانت به آ ...

الان اینجا بحث شعارگویی نیست 

بله ارزش ادما به چهره و ظاهر نیست ولی یکی از مهترین معیارهای پذیرش تو اجتماعه و یکی از جاهایی این پذیرش و ظاهره خیلی تاثیر داره تو بحث ازدواجه

قطعا اگه دختری از جذابیت کافی چه ظاهری چه شخصیتی برخوردار باشه همیشه افرادی رو جذب خودش میکنه و نمیاد تاپیک بزنه هیچی خواستگار ندارم و بخاطر خلا خودش یه خانوم مطلقه رو توهین کنه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A