2777
2789
منظورش این زنایی بود که از روی دلخوشی و خیانت شوهرشونو ترک می‌کنند یکم بد رسوند . نگفت همه ی ۴۰ ساله ...

والا ۹۰ درصد خیانتا از طرف مردهاست اونم با همین دهه هشتادیا (البته دور از جون بعضیاشون)که به جز پول و مادیات هیچی براشون ارزش نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سوختنش بوده ۴۰ سال کجاش پیره بعضیا زیادی احمقن

درسته که چهل سالگی، در گروه‌بندی سنی، جزو کهنسالی به حساب نمی‌آد اما کسی که روند افزایش سن و کاستی‌هایی که طی‌اش به انسان وارد می‌آد رو انکار کنه و هرچه سنش افزوده بشه مصر و حساس باشه که جوان بدونندش، خودش آسیب می‌بینه و  رویارویی با حقیقت خردترش می‌کنه!

پیری و کهنسالی ذلت و حقارتی نیست! 

اگر عمرمون تو راه درستی طی شده باشه  اینکه در راه تکامل اخلاقی و کمک به دیگران و... بدن خاکی‌مون رو فرسودیم رو می‌تونیم مایه‌ی افتخار بدونیم.

حالا انگار شوهر تحفه نطنزه که سرش دعوا هم میکنن😂

والا اونا مامانشون ازشون دل پرخون دارن انداختن گردن دخترای مردم.

بعدشم کی حق کیو برده؟ مگه بیشتر از یه شوهر میشه داشته باشیم؟

خب هر کسی حق خودشو می بره دیگه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

والا ۹۰ درصد خیانتا از طرف مردهاست اونم با همین دهه هشتادیا (البته دور از جون بعضیاشون)که به جز پول ...

حالا در کل منظور اون چیز دیگه ای بود بقیه بد برداشت کردن بهش پریدن 

خودش تاپیک زده بود چرا خواستگار ندارم 🫠

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

دختر یا زن اگه عیب و ایراد نداشته باشه تو 45 سالگی با سه بار طلاق هم باز خواهان داره 

ولی یه عیب و ایرادی داشته باشه یا جذابیت و  قیافه کافی یا شغل و خانواده درست نداشته باشه تو اوج ترگل ورگلی بیست سالگیشم خواهان نداره 

پس بزار به حساب سوختنش اسی 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

من نمیدونم نسل 50 و 60 چه گیری دادن به 80 ها

بابا یه زری زده چرا ربطش میدید به دهه 80😐

همه نسل ها بد داشته فقط زمان شما فضای مجازی نبوده گندش در نمیومده

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

شما که چهل ساله هستید و با تجربه از شما بعیده که جمع بشید پشت سر یه دختر ۲۳ ساله که یه حرفی زده اینطوری بدگویی کنید و تهمت بزنید. حس خوبی ندارم به اینکه پشت سر کسی مسخرش میکنن. اون یه منظوری رو بد رسوند تموم شد رفت.  شماهم برید به زندگیتون برسید. 

دختر یا زن اگه عیب و ایراد نداشته باشه تو 45 سالگی با سه بار طلاق هم باز خواهان داره ولی یه عیب و ای ...

انشاالله بخت خوب نصیبش بشه

ولی به قول یکی از خانما مگه بیشتر یه شوهر میشه داشت؟