2777
2789
عنوان

اگه یکی جهازتونو مسخره کنه جوابتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 64 پست

اول اینکه خانواده ی داماد چیکار کرده براتون ؟ اگه اونا کمکاری کردن و پرو پرو از تو ایراد میگیرن که بزن اسفالتشون کن 

ولی اگه اونا کم نذاشتن و اونی که بهت حرف زده خواهرشوهرمادرشوهر نیست بگو عروس شما نشدم که بخوای دخالت کنی ، اگرم خواهرشوهر مادرشوهرن بگو من شوهر کردم ، زن که نگرفتم بخوام خرجه شوهرمو بدم ، خودم دارم از وسایل استفاده میکنم و باهاشون مشکلی نداره ، پسرتون مشکل داره خوش بره به سلیقه خودش بخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی این حرفها مال پیرزنهای فضول عهد قاجار نبود؟! فکر کردم نسلشون ورافتاده!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

ببین بهش بگو مسئول تهیه جهاز پسر هست طبق قانون.... و پدر و مادر من هیچ وظیفه ای ندارند که به من جهاز بدن.اگرم چیزی دادن از لطف و محبتشون بوده...بگو سرچ کنید متوجه میشید که دختر وظیفه نداره حتی یه دونه ملحفه هم بیاره و کاملا برعهده داماده.

واقعا منم ندیدم هی میگه برای بگم چنان تولدی گرفتم بیا و ببین ، بچم یه سیسمونی داره بیا و ببین ، شماه ...

غلط کرده. جلوش ذربیا وگرنه دو روز دیگه با دخالتاش روزگارت رو سیاه می کنه. جوابشو بده تا دهنشو ببنده. بگو هر ننه قمری هر غلطی کرد مگه منم باید بکنم

منم خانواده شوهرم بعد از یکسال هنوز جهیزیمو ندیده .

چون خانواده شوهرم قرار بود سه تا کالا اونا بخرن ، عروسی بگیرن ، خونه بدن به پسرشون ولی همه چیو زدن زیرش ، 

من مامان بابام یه مقدار جهیزیه واسمون گرفته بودن یه مقدار دیگه هم پول گذاشته بودن کنار میخواستن بخرن که وقتی خانواده شوهرم اینجوری کردن مامان بابام مجبور شدن اون سه تا کالای باقی مونده ای که اونا نخریده بودن رو بخرن و کلی هم پول بذارن روش واسمون خونه اجاره کنن .

اما خب منم یه سری چیزا مثل میزناهارخوری و ماشین ظرفشویی و بخاری و گاز نداشتم ، یا میخواستم یخچال ساید بخرم ولی به خاطر بی خانمانی که خانواده ی شوهرم برامون درست کردن مجبور شدم یخچال ممولی بخرم و همون پول رو بذارم خونه اجاره کنیم

یا مامان بابام صد میلیون برام طلا خریده بودن که واسه عروسیم بهم هدیه بدن ولی مجبور شدن بفروشن تا برامون خونه اجاره کنن 

الان خانواده شوهرم پشیمون شده و داره بهمون خونه میده .

حدس میزنم که بیان ببینن بعد زر زر کنن که منم دارم براشون همونجا جرشون میدم اگه حرف بزنن

برام پیش اومده معمولا لال میشم شوکه میشم 😐 فرداش یک جوابهایی به ذهنم میاد که می‌شینم غصه میخورم که چرا همون روز یادم نیومده و چرا جواب ندادم.درمقابل خانواده شوهر سعی کن اگه قراره جواب بدی مودبانه باشه که شخصیت خودت هم حفظ بشه.بگو صلاح دیدم همین مقدار لوازم ضروری رو بخرم و شلوغی و خرید اضافی رو دوست ندارم

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

این احمق کیه؟چون خیلی داره دخالت میکنه احیانا برادرشوهر تیست؟

ن دوست شوهرمه !

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

نسبتش چیه تا بگم؟

ببخشید انلاین نبودم 

دوست شوهرمه تاپیکای دیگمم توضیح دادم واقعا رو مخمه نمیخوام رفت و امد کنم شوهرم حالیش نمیشه 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

منم حس میکنم برادرشوهره

دوست همسرمه 

اسیییییییی اگر با توجه به تاپیک قبلتاین اقا دوست خانوادگیهچنان قهوه ایش میکنم نتونه پاشه دوست به این ...

بله همینطوره

ببین بهش بگو مسئول تهیه جهاز پسر هست طبق قانون.... و پدر و مادر من هیچ وظیفه ای ندارند که به من جهاز ...

واقعا همینطوره ؟ ممنون که گفتید 

به پشمت نباشه

با شوخی بگو ، دیگه شرمنده زنگ نزدم قبلش مشورت بگیرم ازتون 

اینم جوابا هوش مصنوعی

🌸 جواب‌های نرم ولی قاطع:

- «جهاز من انتخاب من و خانوادم بوده، نه مسابقه‌ی نمایش.»  

(آروم ولی پرمعنا. نشون می‌ده که ارزش‌ها مهم‌تر از تجملاته.)

- «ماشین ظرفشویی داشتن یا نداشتن، معیار خوشبختی نیست. مهم‌تر از همه احترامه.»  

(طرف رو از سطحی‌نگری درمیاره.)

- «خوشحالم که خانواده‌م بر اساس نیاز و عشق تصمیم گرفتن، نه فشار دیگران.»  

(یه جورایی طرف رو شرمنده می‌کنی بدون اینکه مستقیم بگی.)

---

😌 اگه بخوای کمی تندتر ولی هنوز مودب باشی:

- «اگه قرار بود همه چیز طبق نظر دیگران باشه، دیگه اسمش زندگی شخصی نبود.»

- «جهاز من برای من ساخته شده، نه برای تأیید گرفتن از بقیه.»

- «اگه ماشین ظرفشویی این‌قدر مهمه برات، شاید باید یکی برای خودت بخری!»  

(این آخری یه کوچولو نیش‌دار ولی هنوز مودبانه‌ست!)

---

اگه بخوای یه لحن طنزآمیز داشته باشی که هم بخندونه هم ساکت کنه، بگو:

- «ماشین ظرفشویی نداشتیم، ولی عشق و احترام داشتیم. اونم شست‌وشو می‌کنه!» 😌  

- «جهاز من با عشق بسته شد، نه با لیست خرید دیجی‌کالا!»

---

💥 جواب‌های دندون‌شکن ولی شیک:

- «جهاز من برای زندگیه، نه برای نمایش توی ویترین ذهن دیگران.»  

(یه تیر خلاص به نگاه سطحی‌نگر.)

- «اگه ماشین ظرفشویی معیار شخصیت آدمه، پس خیلیا باید برن خودشونو بازبینی کنن.»

- «بابام منو با شعور و عزت بزرگ کرده، نه با لیست خرید توی ذهن بقیه.»

- «تو اگه به جای ماشین ظرفشویی، یه ذره ظرف حرفاتو می‌شستی، شاید حرفات قابل تحمل‌تر بود.»  

(نیش‌دار، ولی با کلاس!)

- «جهاز من با عشق و احترام چیده شده، نه با چشم‌وهم‌چشمی و حرف مردم.»

- «اگه قرار بود هر کسی با توقعات خودش برای زندگی من تصمیم بگیره، دیگه اسمش زندگی نبود.»

---

😏 اگه بخوای یه کم طعنه‌دارتر باشی:

- «ماشین ظرفشویی نداشتیم، ولی ماشینی حرف نزدیم. اونم یه نعمته!»

- «بابام جهاز منو با شعور چید، نه با ترس از قضاوت آدمای بی‌ربط.»

- «تو اگه به جای لیست خرید، یه لیست احترام داشتی، شاید حرفات شنیدنی‌تر بود.»

---

اگه بخوای یه دیالوگ کامل بسازم که توی موقعیت واقعی بتونی راحت بگی، با لحن آروم ولی قاطع، بگو تا برات بنویسم. یا اگه دوست داری یه پست اینستاگرامی یا استوری با این مضمون بزنی، می‌تونم اونم برات طراحی کنم. بگو فقط 😌

عاشق خوابم 🦥💜