2777
2789
عنوان

اگه یکی جهازتونو مسخره کنه جوابتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 64 پست

بهش میگم اولا چه ربطی داره مگه مثلا من تک دخترم پدر مادرم باید همه دارو ندارشونو خرج من کنن. بعدشم بگو شما خودتون برا پسرتون چیکار کردبن که از پدر خانم و عروس توقع اینچیزا رو دارین... بعدم جهیزیه هدیه پدر و مادر عروس به تازه عروس و داماده اما به ابن معنی نیست که وظیفشون  بوده و داماد پررو طلبکار بشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خودم نخواستم ظرفشویی بگیرم

با دست راحت ترم

بعدم بگو بقیه پولو جهازو تبدیل به آبشده کردم تا زودتر خونمو بزرگتر و بهتر کنم و برم یه منطقه بالاتر

یه چیزی بگو بسوزه خفه شه

من عاااشق زمستونم❤️

میگفتم دخترای ما همه چی تمومن و ارزششون به جهازشون نیست اگه هیچی هم نیارم اونقدر محاسن داشتم که باز از شما سر بودم یا میگفتم تو به فکر جهاز خودت باش لازم نکرده برا من نظر بدی ..‌یا میگفتم اگه نظر تو رو پرسیدم نطق کن فعلا به نظرت نیازی نیست

این شخص متاسفته آقا هست !!! جهاز زنشم بد نیست

بدترین جواب واسه مردا که خرد خاکشیر شون میکنه بی توجهیه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
خاک تو سر خاله زنکش به اون چه ربطی داره آخه

فکر کنم زیاد ختنش کردن 🫠

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

میگفتم اتفاقا سنگ تموم گذاشته دیدنش  چشم بصیرت میخواد ماشین ظرفشویی خودم دوست نداشتم گفتم نمیخوام وگرنه بابام بهترینها رو برام گذاشته لنگ ی ماشین نبودش قیافتم اینجوری کن بگو🤨

مرد اینقدر خاله زنک اخه

واقعا منم ندیدم هی میگه برای بگم چنان تولدی گرفتم بیا و ببین ، بچم یه سیسمونی داره بیا و ببین ، شماهم وقتی بچه دار شدید بابات باید تمام و کمال سیسمونی بده ! 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️