2777
2789
عنوان

اگه داداشتون قصد داشت با یه تراجنس ازدواج کنه چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 18199 بازدید | 224 پست
چرا دارم ولی مگه میشه پدر مادرش به فکر بچه هاشون نباشن

خب فعلا که به فکر بچه هاش نیست به فکر خودشو علاقه هاش 

خانم سابق هم مطمئنا بی‌خبره وگرنه مخالف بودن بچه هاس با این خانم جدیده بود 

والا بددوره ای شده من حتی میشنوم این روزا بعضی مردا به هم تمایل جنسی هم دارن به نظرم برادر اسی یه مشکل بزرگی داشته خانمش جدا شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شمیدم نگفتن ولی گویا رابعهدخیلی ناراحت شده انگار درخاست بدبوده

بله درخواست بد جنسی داده انگار میخواسته فقط بخاطر عقده های درمان نشدش مرد باشه. همون بهتر سینما این ادم را کنار گذاشت

به نظر خیلی پیچیده میاد این موضوع و بحث رایجی نیست…اما امیدوارم برادرتون بر هر اساسی این تصمیم رو گر ...

منم امیدوارم هر چی ک هست فردا روز پشیمون برنگرده

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

عزیزم با عمل تغییر جنسیت مرد هیچ وقت زن نمیشه و برعکس، چون مرد و زن بودن از همون سلول هست مرد کروموز ...

کاملا موافقم.

یه خانومی بود که همینجور از لحاظ روحی به هم ریخته بود.سالها میرفت مشاوره . می‌گفت مشاوره از همون اول مدام میگفته برو تغییر جنسیت. در صورتی که خودش به این نتیجه رسیده بود که با اینکار هم حالش خوب نمیشه و مشکلاتش بیشتر میشه. می‌گفت نمیخوام تو کار خدا دخالت کنم. 

بله درخواست بد جنسی داده انگار میخواسته فقط بخاطر عقده های درمان نشدش مرد باشه. همون بهتر سینما این ...

من خودم حتی کلیپاشو دیدم ک مردامیخندیدن بهش ولی اون بااون هیکل عقب مونده اش داشت دوربین نگامیکرد خانم مازیار بهش میگن خیلی جری میشه گویا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

به عنوان بزرگسالی که کودکی متفاوت داشته و دست به گریبان با مسائل تابو بوده، این ازدواج رو نفی می‌کنم…بهتره برادرتون ازدواجش رو علنی نکنه و بچه‌ها رو درگیر این مساله نکنه چون خواه ناخواه بقیه از این موضوع مطلع میشن و جدای از طلاق پدر و مادر اصلی این ازدواج غیر معمول هم میشه یه بحران دیگه که بچه‌ها باهاش درگیر خواهند بود…من به جای اون خانم بودم وارد زندگی برادرتون نمی‌شدم و تروماهای خودم را تبدیل به تروماهای دیگری نمیکردم حتی به قیمت شادی و حق طبیعی خودم.

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
وای پس طفلک بچه ها برادرت و خانم سابقش مشکلات بزرگی داشتن

ااره متاسفانه واسه همین داداشم میگه خوبیهایی ک از خانوم سابقم ندیدم ولی از این دیدم

حتی بچهاشم این خانوم رو مامان صدا میزنن و وابستش شدن بس باهاشون خوب و مهربون بوده 

نمیدونم چیکار کرده ولی هر چی ک هست هم داداشم هم بچهاش شیفته‌ش شدن 

به عنوان بزرگسالی که کودکی متفاوت داشته و دست به گریبان با مسائل تابو بوده، این ازدواج رو نفی می‌کنم ...

الان چ کاری از دست ما برمیاد

اتفاقی ک نباید میفتاده ک افتاده

بعضی وقت ها ترن س ها رو میبینم پسرن ولی مثل دخترن از من دختر دخترترن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...