2777
2789
عنوان

اگه داداشتون قصد داشت با یه تراجنس ازدواج کنه چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 11092 بازدید | 224 پست
اره قبلا پسر بودهالان یه خانومه

خب چه ایرادی داره؟ ببین ماتویه کشوراسلامی هستیم اگه این گناه بودکه اصلااجازه ی چنین عمل هایی داده نمیشد 

اون آدم الان ازهمه لحاظ خانمه .هورمون ،اندام و...

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

خیلی برام سواله اونی ک زنه میخاد مردمیشه ازکجا براش بلبل طبیعی میارن میزنن براش؟یااونی ک میخاد مرده زن بشه ک.وووو..... کجاست ک براش بیارن؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدیش؟ خوشگله ؟چند تا مرد که بعد زن شدن تو اینستا دیدمیعضیاشون خیلی دافن

اره اونو اورده بود خونه بابام 

خوشگل بود صداشم نازک 

اصلا بهش نمی‌خورد تر.نس باشه

خیلی باربی و اوکی بود

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

زندگی خودشه به من ربطی نداره اول باهاش حرف میزنم اگه خیلی دوست داره انجام بده این اتفاقا هم یک در میلیون میفته

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

خیلی برام سواله اونی ک زنه میخاد مردمیشه ازکجا براش بلبل طبیعی میارن میزنن براش؟یااونی ک میخاد مرده ...

من تویه کانال فیلمشودیدم .طبق چیزی که میدونم چندباربایدعمل بشن پیوندپوست انجام بدن تابشن اونی که میخوان 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نه بدش نمیاد اگه بدش می اومد حاضر میشد باهاش ازدواج کنهاخه الان بخاطر اون قید همه رو زده بچهاشم میبر ...

باورم نمیشه 

خیلی ازدواج ترن س ها با ادمی که ترن س نیست برام غیر قابل باوره 

رابطه ج. چی؟ 

الان میان میگن تو دخالت نکن زندگی برادرته و شاید تقدیر و سرنوشتش این باشه 

ببخشیدا این دیگه قسمت و تقدیر نیست این با دیگه ریدن تو زندگی خودشونه 

بعضی وقتا باید دخالت کرد 

خودم تنها

من تویه کانال فیلمشودیدم .طبق چیزی که میدونم چندباربایدعمل بشن پیوندپوست انجام بدن تابشن اونی که میخ ...

خب ازکجابرازن مرد بلبل طبیعی میارن 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

خب چه ایرادی داره؟ ببین ماتویه کشوراسلامی هستیم اگه این گناه بودکه اصلااجازه ی چنین عمل هایی داده نم ...

ایراد نداره ولی مامانم خیلی حالش بد شده و نمیتونه بپذیره

واسه من ک مشکلی نیس

چون داداشم بچه داره و دیگم نمیخواد بچه داشتع باشه و اینکه اون بنده خدا هم خیلی خوب و خوش اخلاقه

خیلی برام سواله اونی ک زنه میخاد مردمیشه ازکجا براش بلبل طبیعی میارن میزنن براش؟یااونی ک میخاد مرده ...

منم نمیدونم والا از کجا و چطوری