2777
2789

چندروزه دارم حسادت زن هادی ساروی میکنم استوریای دختررو میبینم سوار بنزه استوری میذاره شوهرش قهرمان  کشتی جهانهه خوشگل و پولداره خود دختره زشته شاید مسخره باشه ولی چندروزه همش میگم کو عدالت خدا 

من از زندگیم راضیما ولی موندم تو شانس بعضی ها دختره اصلا در خدو قواره ایشون نیس اونوقت ببین چه شانسی قسمتش شده شوهرش معروف نیس که هس پولدار نیس که هس خوش قیافه نیس که هس 

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حسادت جز نابودی خودت چیزی به همراه نداره 

براش آرزوی شادی و خوشبختی کن هرکسی صندلی خودش رو توی این دنیا داره 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

قاب آخر رو نبینید 

برای رسیدن به همون قاب بنز و..کلی سختی . دوری و بی پولی کشیدن 

خوبه خودت زنی و معیار لیاقت رو چهره میبینی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

شایددختره یه چیزی داره که بقیه ندارن 

مثلاحسودنیست 😉

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ای پیشونی منو کجا مینشونی

اصلا فیلمای دختررو دیدی یه دختر با چهره زیر متوسط و کاملا معمولی

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

تو زندگیم هیچوقت به هیچکس حسرت نخوردم 

یه تار موی همسرمو به صد تا ساروی نمیدم 

اصلا مقایسه و... اشتباه

هیچکس از باطن زندگی دیگران خبر نداره 

مگر همسر حسن یزدانی همین موارد و نداشتن

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

پیج زنشو بده هم شهری ماست ولی ندارمش🤣

بزن ساغر ملکی انگلیسی بعد اونجا پیج لباس فروشیشو تگ کرده تو اون استوری میذاره

قاب آخر رو نبینید برای رسیدن به همون قاب بنز و..کلی سختی . دوری و بی پولی کشیدن خوبه خودت زنی و معیا ...

زن     چ سختی و بی پولی کشیده 

زحمت ها رو مادرش کشیده از بچگی یتیم بزرگ کرده

زنش لقمه آماده تحویل گرفته 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست