2777
2789
عنوان

چقد زنه هادی ساروی کشتی گیر خوش شانسه

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 47 پست
قاب آخر رو نبینید برای رسیدن به همون قاب بنز و..کلی سختی . دوری و بی پولی کشیدن خوبه خودت زنی و معیا ...

خانومش چه زحمتی کشیده همسرش زحمت کشیده لقمه اماده داذه به زنش

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید حسود نیست و یعنی خودش نسبت به خیلی ها برتری داره

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

شایددختره یه چیزی داره که بقیه ندارن مثلاحسودنیست 😉

چه مسخره مثلا که چی این یه حس درونی ادماس که همه دارن بعضیا کم بعضیا زیاد بعضیا مخفی میکنن و بعضیا میگن 

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
الان رفتم عكسش رو ديدمهادي ساروي رو واقعااااا خوشگل ميدوني؟؟؟؟؟

بدنیس چهرش خوبه 

مطمعن باش خودش هم پولدار بوده که تونسته با یک فرد معروف وپولدار ازدواج کنه

اینو خبر ندارم بهش که نمیومد ولی باز نمیذونم

خانومش چه زحمتی کشیده همسرش زحمت کشیده لقمه اماده داذه به زنش

دآری میگی آنلاین شاپ داره 

کار میکنه تلاش میکنه برا زنش 

باید لقمه آماده رو بده به شما؟؟ 🫠😂🌹

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

چه مسخره مثلا که چی این یه حس درونی ادماس که همه دارن بعضیا کم بعضیا زیاد بعضیا مخفی میکنن و بعضیا م ...

همه دارن ولی همجنسشونوبه خاطرچهره ی معمولی تخریب نمیکنن 

حسادت فقط وفقط خودتومیسوزونه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
شانسسسس همینه دیگه من استوریاشو ندیدم اما دیدم کنار مادرشوهرش نشسته بود داشت کشتی و تماشا میکرد بنظر ...

بعله خیلی معمولی بود چهرش

قاب آخر رو نبینید برای رسیدن به همون قاب بنز و..کلی سختی . دوری و بی پولی کشیدن خوبه خودت زنی و معیا ...

هاد ی ساروی همشهریمه تا جایی ک میدونم مادرش از بچگیش بدون پدر بزرگش کرد و ب اینجا رسوند زنش الان یساله تو زندگیشه ک اونموقع ک زنش شد ساروی قهرمان بود پس بی پولی نکشید حالا دوری و قبول دارم گاهی برا اردو دور میشن خب