2777
2789
عنوان

چقد زنه هادی ساروی کشتی گیر خوش شانسه

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 47 پست
تو زندگیم هیچوقت به هیچکس حسرت نخوردم یه تار موی همسرمو به صد تا ساروی نمیدم اصلا مقایسه و... اشتباه ...

چه ربطی به همسر داره عزیزم همه زندگیشون دوس دارن من خرفم به شانس بعضیاس

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
چه ربطی به همسر داره عزیزم همه زندگیشون دوس دارن من خرفم به شانس بعضیاس

گفتم که آواز دهل شنیدن از دور خوش است 

امثال این موارد زیاد بودن 

نمیشه قضاوت کرد 

خوشبخت بشن 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن چ سختی و بی پولی کشیده زحمت ها رو مادرش کشیده از بچگی یتیم بزرگ کردهزنش لقمه آماده تحویل گرفت ...

بعضیا عادت دارن بگن نه اینطور که شما میگین نیس اصلانم خوشبخت نیستن 

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
دآری میگی آنلاین شاپ داره کار میکنه تلاش میکنه برا زنش باید لقمه آماده رو بده به شما؟؟ 🫠😂🌹

چی میگی شما مبارکشون باشه مگه من گفتم بده به کسی شما میگی زنش زحمت کشیده تا شوهرش پولدار شده میگم خانومش تازه باهاش ازدواج کرده چه زحمتی کشیده ایشون خودش زحمت کشیده قهرمان شده پولدار شده نکنه خانومش با انلاین شاپ بنز خریده براخودش

چی میگی شما مبارکشون باشه مگه من گفتم بده به کسی شما میگی زنش زحمت کشیده تا شوهرش پولدار شده میگم خا ...

نوش جونششششششش 

حسود نباش دختر 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

استارتر ثروت هادی ساروی به اندازه بنز خریدن نیست

احتمالا دختر بابای خیلی پولدار داشته باشه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

استارتر ثروت هادی ساروی به اندازه بنز خریدن نیستاحتمالا دختر بابای خیلی پولدار داشته باشه

چرا چندین ساله تو المیپک و هزاران مسابقه مدال طلا اورده الان همین مسابقه که طلا گرفتن۱۴میلیارد بود پاداشش

نوش جونششششششش حسود نباش دختر

خب بابا همچین گارد میگیری انگار کیشونی داریم صحبت میکنیم دیگه منم سرکارم دارم وقت میگذرونم همچین میگی حسود نباش 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦

استارتر ثروت هادی ساروی به اندازه بنز خریدن نیستاحتمالا دختر بابای خیلی پولدار داشته باشه

دختر خیلی پولدار خیلی خره اگه بخواد با کشتی گیر ازدواج کنه. انتخابای بهتری هست

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

چرا چندین ساله تو المیپک و هزاران مسابقه مدال طلا اورده الان همین مسابقه که طلا گرفتن۱۴میلیارد بود پ ...

بخدا پارسال برای المپیک که رفتن خونشون

خونه خیلی خیلی ساده ای داشتن

اما خونه امسالشون شیک بود

دیگه نمیدونم والا

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

دختر خیلی پولدار خیلی خره اگه بخواد با کشتی گیر ازدواج کنه. انتخابای بهتری هست

خوب شهرتش

قهرمانی...

بخدا پارسال برای المپیک که رفتن خونشونخونه خیلی خیلی ساده ای داشتناما خونه امسالشون شیک بوددیگه نمید ...

امسال خونه خودش بود همون المپیک بهشون۱۸میلیارد دادن برای مدتل طلا البته فک کنم دقیق نمیدونم😂