2777
2789
عنوان

کامران تفتی با متین ستوده

| مشاهده متن کامل بحث + 9458 بازدید | 172 پست
دو تا آدم با هم ازدواج کردن،قبلا هم سر سریال میکائیل با هم همبازی بودن.هر روز صد نفر با هم ازدواج می ...

وای من اصلا نبودم اینجا ببینم چقدر تاپیک زدن بخدا الان اومدم سریع گفتم بپرسم اخه من اصلا نمیدونستم حتی دختره بازیگره کاری ازش ندیده بودم 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اون قشنگترم بود لاقل باکسی که سنش کمتر بود مثل گلزار ازدواج میکرد نه اینکه ۴۰سالشه

تو زنی و این حرف رو میزنیییییییییی؟؟؟؟؟

عادت شده که مرد با خیلیییی کوچکتر ازدواج کنه؟!!!!!!

من هنوز میگم ۶ سال تفاوت سنی هم زیاده!!!!

چرا یکی هم که مرده و نه کم‌سن‌باز ! و میره با هم نسل خودش ازدواج میکنه اینقدر عجیبه

واقعا خانم هستی؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
وای من اصلا نبودم اینجا ببینم چقدر تاپیک زدن بخدا الان اومدم سریع گفتم بپرسم اخه من اصلا نمیدونستم ح ...

به خدا از دیروز کلی پست گذاشتن.

جفتشون بالای ۴۰ سال سن دارن،جفتشونم بازیگرن.دختر خانم توی لیسانسه ها بازی کرده.اونجا فکر کنم مشهور شد.

انشاالله خوشبخت بشن.به هم میان.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
ی بار خیانت کرده کامران ولی باز دوباره به هم برگشتن

به میتن خیانت کرده؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
از اون قشنگترم بود لاقل باکسی که سنش کمتر بود مثل گلزار ازدواج میکرد نه اینکه ۴۰سالشه

سن شون به هم میخوره دیگه

الان گلزار کارش بهتر بود رفت با ۲۰ سال کوچیکتر ازدواج کرد؟

جای دخترشه

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن