2777
2789
عنوان

کامران تفتی با متین ستوده

| مشاهده متن کامل بحث + 9458 بازدید | 172 پست
تازه فهمیدی ما تو سایت دوروزه درگیریم

نه بابا من همون روز دیدم ولی دیگه نی نی سایت نیومده بودم گفتم بذار ببینم شماها جی میگین 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

وا متین ک میش ازدواج دومش

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز اوله ازدواجشه جوگیر شده

ایرانی جماعت بس کن (دوباره)

چرا هرچی میشه میگین اولشه حالا صبر کنین

طرف ماشین میخره میگید اولشه حالا 

زن میگیره ازدواج میکنه میخندن خوشن میگین اولشه جوگیر شدن

اتفاقا من براشون از ته دلم ارزو‌میکنم تا اخر عمرشون کنارهم خوشحال باشن 

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

از اون قشنگترم بود لاقل باکسی که سنش کمتر بود مثل گلزار ازدواج میکرد نه اینکه ۴۰سالشه

گلزار سنش کمتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

کاری ندارم به هیچی از تفتی خیلی وایب تستوسترون خالص بودن نمیگیرین شما ؟😭😂خیلی خوبه لنتی

نه... معمولیه...ولی این دو تا به هم میان

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ایرانی جماعت بس کن (دوباره)چرا هرچی میشه میگین اولشه حالا صبر کنینطرف ماشین میخره میگید اولشه حالا ز ...

این که شاد باشن باهم یه بحث جدا هستش این که همکاراش رو آنفالو کنه رو گفتم که معلومه از روی جوگیریه و گرنه ازدواج اونا و.. ربطی نداشت که بخواد همه رو آنفالو کنه 

اره هردو شون قبلا ازدواج کردن

متین ک ۱سالم نیس بااون پسر چشم سبزه ازدواج کرده بود بازیگری یبارکردا بودمیدانی باکدومم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

دو تا آدم با هم ازدواج کردن،قبلا هم سر سریال میکائیل با هم همبازی بودن.

هر روز صد نفر با هم ازدواج میکنن این دو تا هم روش.

اینهمه پست زدن و پدر دودور راه انداختن واسه چیه من نمی‌دونم.

به جوری میگن خدا بده شانس انگار یکیشون مثلاً پسر /دخترترامپه  اونیکس مثلا معلول ذهنی.

دو تا آدم معمولی با هم ازدواج کردن

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
ایرانی جماعت بس کن (دوباره)چرا هرچی میشه میگین اولشه حالا صبر کنینطرف ماشین میخره میگید اولشه حالا ز ...

منم به شدت خوشحال شدم. ولی خب در جوگیرانه بودن این حرکت شکی نیست

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...