2777
2789
عنوان

کامران تفتی با متین ستوده

| مشاهده متن کامل بحث + 9458 بازدید | 172 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلزار حالا خیلی کار خوبی کرده رفته با بیست سال از خودش کوچیکتر؟ اتفاقا همین کارش نشون داد مرد واقعیه ...

به نظرم درست نیست برای بالا بردن یه دهه، بقیه دهه ها رو بکوبین. تو همه دهه های سنی ادم های مختلف با اخلاقای مختلف هست . جمع نبندید

منبعم اونجا نیست ولی جایی رو برات مثال زدم که بتونی دسترسی داشته باشیجامعه و اطرافت رو هم نگاه کنی ی ...

اخه بدبخت پر از سیاهی و کثافتی!

همه بهت واکنش نشون دادن انقدر حقیری 

کسی که یه دهه رو جمع می بنده ناقص العقلی بیش نیست😄

خوبه انقدر نطق کردی خودت ۷۰ ای

مامان بزرگ تو خودت نسل زد محسوب میشی🤣🤣

گلزار حالا خیلی کار خوبی کرده رفته با بیست سال از خودش کوچیکتر؟ اتفاقا همین کارش نشون داد مرد واقعیه ...

من اصلا نمیدونم کی گفته یکی که جوونتره طراوت و زیباییشم بیشتره؟ این چیزا ژنتیکی و تغذیه ای و خیلیشم به روحیه خود فرد بستگی داره. ااتفاقا نسل جوونتر از بس از سن کم با صورتشون ور رفتن کاملا چهره های افتاده ای دارن.بعدشم مرد 46 ساله به نظرم خانم 40 ساله ازدواج کنه باید از خداشم باشه.

حیف شد نیومد تو رو بگیره دختره بازیگر و خوشگله اتفاقا خیلیم بهم میان

عزیزم من دخترم ده سالشه دوتا بچه دارم بیاد منو بگیره حالت خوب نیستا 

همه چیز ازذهنت شروع میشه