2777
2789

یعنی میخوام ببینم و چطور 

به منم یاد بدین

چطور میتونن پس انداز کنند 

من تکی هم نمیتونم ... انگار فقط باید خرج بشه و میره از جیب

من فقط خوراکی کیک فوقش و ۵۰۰ برا عروسی مدیرم دادم و  درست کردن مو ایتا ۵۰ و دکتر رفتم .‌اما چیز با ارزشی نمیتونم بخرم . چرا آخه 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام. ۱۲ تومن برای چه شغلیه؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من بابام ماهانه ۱۳؛۱۴ تومن حقوق میگیره،کارای دیگه هم داره در کنارش،کشاورزه دامداره یعنی سختی آنچنانی نمیذاره حس کنیم،من نه میفهمم مواد غذاییمون ازکجا میاد یا کی گیری داریم تو زندگیمون ازاین جهت بابام نذاشته خیلی اذیت بشیم ولی منم آدمم میفهمم سخته

درجستجوی‌عدالت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با حقوق ماهی ۱۲ واسه یک تک نفر .

باید یه تخت تو یه خوابگاهی جایی اجاره کنی که همون ماهی دو سه تومن اجاره میگیرن . ماهی چهار تومنم بذاریم برای غذات و میوه و ... ( از بازار بخر ارزون تر دربیاد) ، پونصد تومنم لباس( هر ماه یه تیکه بخر ، یه ماه تیشرت یه ماه شال یه ماه مانتو )

میتونی واسه اینکه افسرده نشی باشگاه بری و یه تومنم بدی بابت باشگاه .

سه چهار تومن میمونه ، از این سه چهار تومن ، یه تومن بذار برای رفتامد .

دو سه تومن در ماه پس انداز کن 😑

باور میکنی با دوتا بچه ماهانه فقط 5 تومن برامون میمونه

به سختی به آخر ماه میرسونیم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من بابام ماهانه ۱۳؛۱۴ تومن حقوق میگیره،کارای دیگه هم داره در کنارش،کشاورزه دامداره یعنی سختی آنچنانی ...

همون کشاورزی و دامداری خودش عالیه .

باور کن بابات اگه ۱۳, ۱۴ حقوقشه ، ۱۳, ۱۴ تومنم از همین کشاورزی و دامداری در میاره و تازه خوراکتونم رایگانه

همون کشاورزی و دامداری خودش عالیه .باور کن بابات اگه ۱۳, ۱۴ حقوقشه ، ۱۳, ۱۴ تومنم از همین کشاورزی و ...

حتی بیشتر،ماشین داریم خونه داریم۲۰۰۰متر زمین داریم زندگی داریم برکت داره کلا باهمین پولا برای من و خواهرم شهریه دانشگاه داد خواهرم و عروس کرد و خیلی چیزای دیگه...مامانمم پابه پاش تلاش میکنه،همشم بدون اینکه بخوان خساست کنن و تو زندگی سختی بکشیم جمع کردن،ارث مامانمم هست تازه یادم نبود

بخاطر اینه که میتونیم خوب زندگی کنیم وگرنه با انقدر اصلا نمیشه نفس کشید حالت عادی

درجستجوی‌عدالت...

سلام. ۱۲ تومن برای چه شغلیه؟

خیال کردم قانون کار اینقدر میدن

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

من بابام ماهانه ۱۳؛۱۴ تومن حقوق میگیره،کارای دیگه هم داره در کنارش،کشاورزه دامداره یعنی سختی آنچنانی ...

دقیقا سخته اما خب برکت پول اونا بیشتره 

من با ماهی ۹ تومن مس انداز میکردم البته اینم بگم اونموقعم نسبت به درامدم باز تورم بود بستگی به خرج د ...

آره منم موندم چطور بزارم کنار

ولی من کلا ۹ میگیرم 😣😣😞

با حقوق ماهی ۱۲ واسه یک تک نفر .باید یه تخت تو یه خوابگاهی جایی اجاره کنی که همون ماهی دو سه تومن اج ...

من ۹ میگیرم کلا

باشگاه و تفریح ندارم چون نمیشه

حتی الان بخوام با دوستم برم تهران میگم نریم. ندارم برا اون

منتطر سهام بودم حداقل ۵۰۰ دستمو میگرفت

حتی بیشتر،ماشین داریم خونه داریم۲۰۰۰متر زمین داریم زندگی داریم برکت داره کلا باهمین پولا برای من و خ ...

خوبه اونا برکت رو بلدن

البته چون اهل دعا هستن زندگیشون درسته